YÜKSEK'TEN EMEKLİLERE BÜYÜK MÜJDE

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, seçilmesi durumunda emeklilere iki ayda bir 2 bin TL destekte bulunacağını duyurdu.

YÜKSEK'TEN EMEKLİLERE BÜYÜK MÜJDE
18 Mart 2024 - 16:42 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 17:15

AK Parti’nin Gerze’de Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Yüksek, daha seçilmeden ilçe için müjde niteliğinde projelerini açıklıyor. Düzenlediği iftar programında Gerzelilere hitap eden Yüksek; “Bizim dönemimizde Gerze’de aşsız, işsiz ev kalmayacak, emeklilerimiz mağduriyet yaşamayacak. Pazar paralarına destek niteliğinde iki ayda bir olmak suretiyle 2 bin TL destekte bulunacağız.” Dedi.

Yüksek’in bu müjdesi ardından salonda alkış sesleri yükseldi. Çoğunluğu emeklilerden oluşan Gerze seçmeni, duydukları müjde karşısında Yüksek’e desteklerini iletti.

Devletin desteğinin her daim yanlarında olduğunu söyleyen Yüksek, "emeklilerimizi mağdur etmemek ve çoğunluğu emekli kesimden oluşan ilçemizde, yıllarca çalışıp çabalayıp emek vermiş insanlarımıza bir nebze de olsa destek verebilmek adına iki ayda bir olmak suretiyle 2 bin TL destek sağlayacağız" dedi.

Bu haber 12716 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<