BAŞKAN AYHAN'DAN FESTİVAL KARARINA AÇIKLAMA!

Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Erol Karaömeroğlu’nun festival için verdiği ret cevabın için “uygun bulmuyorum” dedi.

BAŞKAN AYHAN'DAN FESTİVAL KARARINA AÇIKLAMA!
27 Temmuz 2023 - 17:35 - Güncelleme: 29 Temmuz 2023 - 11:30

Sinop’ta düzenlenmesi planlanan Kuzey Fest için ret kararı veren Vali Karaömeroğlu’na stk ve odalardan sonra bir tepkide Başkan Ayhan’dan geldi. Ayhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, böyle bir kararı doğru bulmadığını işaret ederek, turizm kentinde festivalin iptal kararının yanlış olduğunun altını çizdi.

“VALİ BEY UMARIM KARARI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİR”

Kuzey Fest’in artık geleneksel bir hale geldiğini belirten Ayhan; “Ben böyle bir kararı doğru bulmuyorum. Burası turizm kenti. Bu festivalde turistlik bir etkinlik. Turizm kentinde bir festivalin iptal edilmesi doğru değil. Ben Sinop Belediyesi Başkanı olarak bu kararı doğru bulmuyorum. Vali Bey umarım bu kararı yeniden gözden geçirir. Yıllardan beri bu festival yapılıyor. Hiç kimsenin burnu bile kanamadı. Kim istemez festival olmasını? Son derece de yerinde güvenlik önlemleri alınıyor. Bende festivalde bulundum. Emniyet müdür yardımcıları da orada görevlerinin başındaydı. Onlarla yaptığım görüşmelerde hiçbir şekilde asayiş sorunu yaşanmadığını söylediler. Güvenlikle ilgili geçmişte yaşanan bir sıkıntı veya zafiyet yok. Biz bunu artık tecrübe ettik. Kuzey fest Artık gelenekselleşmiş bir duruma geldi. Bu geleneği sürdürmek lazım.” diye konuştu.

Bu haber 5061 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<