BEREKETLİ OLSUN MÜDÜR BEY AMA!

Sinop Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü, makam arabasını pazar arabası olarak kullanıyor iddiası tepkilere neden oldu.

BEREKETLİ OLSUN MÜDÜR BEY AMA!
27 Temmuz 2023 - 17:13
Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar ve artan kur farklarından dolayı doğan olumsuzluklara karşı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir genelge yayımlamış ve; "Kamu kurum ve kuruluşları, taşınmaz edinimi ve kiralanması, resmi taşıt edinimi ve kullanımı" hakkında tüm resmi kurumlara bildirmişti. 

Tasarruf tedbirleri konuşulurken, Sinop'ta bazı kurum müdürlerinin resmi araçları şahsi işlerinde kullandığı iddia edilerek, bunun bir çok örneği ile karşılaşılmıştı. Bunlardan en sonuncusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü'nden geldi. Tarafımıza gönderilen fotoğraf ve videolarda İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hacı Dede'nin makam aracının arkasından evinin önünde pazar malzemelerini şoförü yardımıyla çıkarttığı görülüyor. 

SİNOP'TA İSRAF ÇOK YAYGIN!
Öte yandan ihbarı yapan ve Deniz Özen ile görüşen, isimin saklı tutulmasını isteyen resmi kurum personeli; "Sinop'ta bir çok makam aracı şahsi işlerde kullanılıyor. Müdürler evlerinden makam araçlarıyla alınıyor ve bırakılıyor. Makam araçları amacı dışında çok işlerde kullanılıyor. Birilerinin  buna dur demesi lazım." Dedi. 
Bu haber 2481 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<