BAŞKAN YALÇINKAYA, CEVAP VERDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal'ın Sinop Belediyesi ile ilgili ileri sürdüğü iddialara cevap verdi.

BAŞKAN YALÇINKAYA, CEVAP VERDİ!
24 Şubat 2024 - 21:54 - Güncelleme: 26 Şubat 2024 - 12:48
Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Sinop İl Başkanı Ünal, Sinop Belediyesi'nin gelir ve harcamalarını konu alan bir basın açıklaması yayımlamıştı. CHP İl Başkanı Yalçınkaya, o açıklamada bugün partisinin toplantısında cevap verdi.  Yalçınkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi "Biz gittiğimiz yerlerde sadece kendimizi anlatyoruz, iddamızı ortaya koyuyoruz,  yapacaklarımızdan bahsediyoruz. Sinop'u daha iyiye, daha ileriye götürmek için büyük bir titizlikle hazırlanan projelerimizi anlatıyoruz.  Ancak malesef işi gücü bırakıp Cumhuriyet Halk Partisine saldıran arkadaşlarımız var" 

 

CHP Sinop İl Başkanı Yalçınkaya'nın açıklamasının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu haber 11284 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Zafer Buldu
    2 ay önce
    Meydan projesi denilen rezilliğe sizde ortaksınız. Kanunlara aykırı olarak eski diş sağlığı merkezinin oraya o binanın dikilmesine ortak oldunuz. Aşağıda ki çaybahçelerini neredeyse 50 yıldır aynı kişiler işletiyor 3 kuruş paraya. Şimdi yenileri türedi yeleken kulübünün oradaki işletme yüzünden kaldırımda yürüyemez hale geldi insanlar. Belediye bir ceza uyguladı mı? Uyarıda bulundu mu? Bence hayır. Ha yandaş ha candaş hepiniz aynısınız. Birbirinizden farkınız yok.

<