GERZELİ DERNEKLERDEN YÜKSEK'E VİZE!

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, İstanbul’da, Sinop Dernekleri temsilcileri ve iş insanlarıyla bir araya geldiği toplantıda tam destek aldı.

GERZELİ DERNEKLERDEN YÜKSEK'E VİZE!
24 Şubat 2024 - 15:22 - Güncelleme: 26 Şubat 2024 - 12:48

Seçim çalışmaları kapsamında Gerze’de dolu dolu programlar hazırlayarak, ziyaretlerine devam eden Yüksek, İstanbul’da, Gerze, Dikmen Dernek Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanlarıyla düzenlenen bir toplantıda buluştu. Dernek Başkanı Alaaddin Karaaslan’ın söz aldığı toplantıda, Yüksek’i, Dikmen Belediye Başkanlığı zamanından tanıdığına, çıktığı bu yolda Gerze’de de başarılı işlere imza atacağına inandıklarını dile getirdi. Geniş katılımla gerçekleşen toplantıda, vatandaşların Yüksek’ten umutlu olduğu gözlemlendi. Öte yandan dernek yöneticileri, Yüksek için canla başla çalışacakları mesajını verdi.

1 Nisan sabahı mutlu olmak istediklerini işaret eden Dikmen Dernekleri Başkanı Alaaddin Karaaslan burada yaptığı konuşmada; “Değerli dostlar bu akşam burada toplanmamıza vesile olan Hüseyin Başkanın kendisi için canla başla çalışacağımızı bilmesini istiyorum. Bizler federasyon olarak, Allah’a çok şükür birlik beraberliğimizi sağlamış bulunuyoruz. Daha öncede Hüseyin Yüksek, Dikmen’de Belediye Başkanlığımızı yaptı. Çalışmalarını oradan da çok iyi biliyoruz. Her zaman takdire şayan çalışmaları oldu kendisinin. Çıkmış olduğu bu Gerze Belediye Başkan Adaylığında kendilerine üstün başarılar diliyoruz. Devletimize milletimize faydalı olacağına canı gönülden inanıyorum. İnşallah muaffak olur. 1 Nisan’da bizlerde mutlu oluruz. Her birinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar.” Diye konuştu.

Program ardından, toplantıya katılanlar, Yüksek’i tebrik ederek fotoğraf çektirmek istedi.


Bu haber 15755 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<