TOKİ, SEN BİR ALEMSİN!

Sinop’ta Toplum Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Meydan Projesi’nde kanalizasyon kapağı üzerine yapılan ahşap oturma alanı sökülmek zorunda kaldı.

TOKİ, SEN BİR ALEMSİN!
11 Haziran 2024 - 07:54 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 17:32

Geçtiğimiz yıllarda Sinop’ta başlatılan ve yapımı bugüne kadar henüz tamamlanamayan projeye her geçen gün yeni bir sorun ekleniyor. Uğur Mumcu Meydanı’nda bulunan rögar kapağının üzerine ahşap oturma alanı yapıldı. Rögar temizliği yapılması gerektiğinde oturak sökülmek zorunda kaldı.

Çevrede o ana şahitlik eden vatandaşlar, durumun tamamen müteahhit hatası olduğunu, göz göre göre rögar kapağı üzerine oturma alanını yapıldığını dile getirerek; “Şehir Kulübü’nün arka tarafından kanalizasyon pompası var. Bu oturağın altında ise kanalizasyon borusu var. Olası bir tıkanmada kapak oturma alanının altında kaldığı için, ahşapların sökülüyor. Bu oturağı buraya yapanlar rögar kapağını görmedi mi? Bilerek böyle bir şey yapılabilir mi? Şehrin tam ortasında turistlerin en çok kullandığı alanda görüntü kirliliğinden başka bir şey yok. Bu kent bu kadar sahipsiz mi?” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 12283 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<