CHP BELEDİYE BAŞKAN A. ADAYI'NDAN UMUT VEREN ÇIKIŞ!

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan A. Adayı Hasan Dalkıran, katıldığı programda tarih vererek "yüz kişiyi işe alacağını" söyledi.

19 Aralık 2023 - 17:31 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:01
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Sinop'ta Cumhuriyet Halk Partisi, A. Adayı tanıtım toplantısını gerçekleştirdikten sonra, A. Adayları kendilerini ifade etmeye devam ediyor. Deniz Özen'in hazırlayıp sunduğu 'Haber Saati' programına katılan ve projelerini anlatan belediye başkan aday adayı  Hasan Dalkıran; "31 Aralık 2024 tarihi itibariyle ben 100 gencimi bir şekilde iş istihdamı sağlayacağım. Bunlar gerek belediye bünyemizde gerekse farklı bir olanakları ortaya koyarak o şekilde iş istihdamı sağlayacağım." dedi. 

 

Açıklamalarında sosyal donatıları olan belediye binası, otogarın revize edilmesi ya da günümüz şartlarında başka bir yerde yapılması, trafik, imar, turizm, alt yapı gibi önemli sorunlarında nasıl çözüme kavuşacağını ifade etti. Bu kentin insanlarına, gençlerine sahip çıkmak, insanlarımızın hak ettiğini alması için bütün argümanları kullanacağının da altını çizdi. 

 

Programı haberin videosundan izleyebilirsiniz.
Bu haber 15887 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<