DİNÇKURT'UN İSTİFA KARARI!

Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi Taner Dinçkurt, partisinden ve tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

DİNÇKURT'UN İSTİFA KARARI!
19 Aralık 2023 - 17:35 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:01

Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin sosyal medya hesabından sokak hayvanları ile ilgili yaptığı açıklamaya BBP MKYK üyesi İş İnsanı Taner Dinçkurt tepki göstererek partiden istifa ettiğini duyurdu.

Destici’nin “Toplanan köpekler 14 gün barınaklarda tutulacak. Bir ay içerisinde bu köpekler sahiplenilmezse itlaf edilecek.” sözleri üzerine Dİnçkurt, bu açıklamanın kendisine ters düştüğünü ifade ederek, “Kendime şiar edindiğim yaşam, vicdanımla çelişmemekten geçmektedir. Bu düşünce ve oluşan durum dolayısıyla Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliği ve tüm görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım.” Dedi.

İŞTE DESTİCİ’NİN O PAYLAŞIMI

 

“Ömrümün hiçbir döneminde makam veya unvan sevdalısı olmadım”

Ailesinden sonra ikinci sırayı can dostlarına adadığını işaret eden Dinçkurt, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Kendimi bildiğim günden beri, hayatımın her aşamasında sevgi ile kucaklayıp sahip çıktığım sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşayabilmesi ve haklarının en güzel biçimde savunulabilmesi adına Sokak Canlılarını Koruma Derneği Başkanlığını yürütmekteyim. Kendi kurduğum barınağımda ve sokaklarda yüzlerce dilsiz kedi ve köpeğe ses, aç can dostlarına yemek ve hastalara ilaç oldum. Bu yaptığım işi bir iş değil, hayatıma anlam katan bir görev addettim. Hayatım boyunca ailemden sonraki ikinci sırayı daima bu iş aldı. Bugün geldiğim noktada mensubu olduğum siyasal parti genel başkanının yapmış olduğu açıklama, tüm bu çalışmalarıma ve şahsiyetime ters düşmüştür. Ömrümün hiçbir döneminde makam veya unvan sevdalısı olmadım. Kendime şiar edindiğim yaşam, vicdanımla çelişmemekten geçmektedir. Bu düşünce ve oluşan durum dolayısıyla Büyük Birlik Partisi MKYK üyeliği ve tüm görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım.” İfadelerinde bulundu.

Bu haber 8043 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<