YEDAŞ'TAN 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET

YEDAŞ İletişim Müdürü Ali Tutcu, Sinop YEDAŞ Bölge Müdürü Koray Keseroğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

YEDAŞ'TAN 15 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİ'NE ZİYARET
19 Aralık 2023 - 17:34 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:01

Gerçekleşen ziyarette elektrik dağıtımı anlamında Sinop’a yapılan yatırımlar ve gelecekte planlanan çalışmalar hakkında basın mensupları bilgilendirildi. Günümüzde elektriğin ne kadar önemli bir konumda olduğu anlatılırken, yaşanan ve yaşanılabilecek aksaklıkları en az seviyeye indirmek için YEDAŞ ekipleri tarafından özveriyle sahada çalışıldığı, kaliteli hizmetin tüm vatandaşlara eşit şekilde dağıtılması yönünde yol izlendiği aktarıldı.

 

“TÜM EKİBİMİZ SAHADA”

Yaklaşık 20 yıldır sektörde olduğunu belirterek Sinop ile alakalı yatırımların devam edeceğini ve aksaklıkların sona ereceğini söyleyen Keseroğlu; “Kimsenin 5 dk bile elektriksiz kalmaya tahammülü yok, her şey elektriğe bağlı. Bununla ilgili bakım çalışmalarımız hem şehir merkezi olsun hem kırsal bölgede sürekli devam etmekte. Önemli olan burada kesinti sayısını en aza indirmek ve müşterimize en iyi şekilde elektriği sunmak. Enerji ihtiyacını karşılamak. Bu amaçla tüm ekibimiz sahada görev yapmaktadır.”

“KANALLARIMIZI DAHA FAZLA ETKİN HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

YEDAŞ İletişim Müdürü Ali Tutcu burada yaptığı açıklamada, hem bölgedeki yerel basın mensuplarıyla ilişkileri arttırmak hem müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye çıkarmak, iletişim kanallarını daha fazla etkin hale getirmek istediklerini ifade etti. Tutcu sözlerine şu şekilde devam etti; “Bundan sonraki süreçte iş birliğimizin artarak devam edeceğini umuyorum. Bunun için de aslında daha fazla etkinlikler olabilir, sosyal sorumluluk projeleri olabilir ve bölgede yaşanan olumlu ya da olumsuz herhangi bir durumla ilgili olarak da iletişimimizi bir üst seviyeye çıkararak daha faydalı olacağını düşünüyorum. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.”

“ZAMANINDA BİLGİLENDİRME SIKINTILARI AŞAR”

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Önümüzdeki 4-5 ay sürebilecek bir kış dönemine giriyoruz. Bu dönem içerisinde bizim bu ziyaretten elde ettiğimiz halkın kazancı olacaktır diye düşünüyoruz. Anında, zamanında bilgiyi halka iletebilmek özellikle arazi şartlarında çalışan YEDAŞ’ın, emekçi arkadaşlarımızın çektiği çileleri ile halka ulaştırabilmek. Tabi ki bizler de dahil olmak üzere 5 dk bile elektrik kesintisine çok fazla tahammülümüz yok. Çünkü evlerimizde elektriğe bağımlıyız ama zamanında yerinde bilgilendirme ile de birtakım sıkıntıların aşılabileceğini düşünüyoruz.” Şeklinde konuştu.

Öte yandan yapılan ziyarette, YEDAŞ yetkililerince kurum çalışmalarından vatandaşları daha hızlı bilgilendirilmesi amacıyla gazetecilerle dirsek temasında olunacağının mesajı verildi. Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Bu haber 10637 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<