DOLU DOLU HAFTASONU!

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu mesaisini dolu dolu geçirdi.

DOLU DOLU HAFTASONU!
19 Şubat 2024 - 15:23 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 16:53

Başkan Adayı Yüksek, hafta sonu; Gerze esnaflarını, yelken kulübünü, minibüs kooperatiflerini, şehir içi dolmuş duraklarını, taksici esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Yüksek saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan adaylığı startını “dokunmadık omuz, çalmadık kapı bırakmayacağız” sloganıyla başlatan Yüksek, meslek gruplarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Daha yaşanılabilir bir Gerze için projelerini anlattı.

Denizle iç içe olan Gerze ilçesinde su sporları alanında çalışmalarını sürdüren Yelken Kulübü yönetim kadrosuyla fikir alışverişi yaptı. Gerze’nin spor alanında daha ileriye gitmesi için Belediye Başkanı seçilmesi durumunda gerekli desteği her daim vereceğini işaret etti. Daha sonra toplu ve bireysel taşımanın en önemli parçalarından olan minibüs kooperatifi, dolmuşçular kooperatifi ve taksici esnafı ile buluşan Yüksek, sektörün yaşadığı sıkıntıları kendilerinden dinledi.

Pazar günü mesaisinde ise, Gerzelilerle kahvaltı ve çay sohbetinde bir arada olan Başkan Adayı Yüksek, Gerze için projelerini aktararak, aşkın olmadığı yolda, derde derman bulunmayacağı vurgusu yaptı. Gerzeli vatandaşlar tarafından Başkan Adayı Yüksek’in ortak akıl ile sorunlara yaklaşımı, fikir alışverişinde bulunup, istek ve talepleri sorması ve halk ile yakın temasta olması takdir topladı.

,

Bu haber 4580 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<