DURAĞAN ADAYI ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ ÇIKIŞ!

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, Durağan’da Halk Buluşması programı düzenleyeceklerini duyurdu.

DURAĞAN ADAYI ŞAHİN'DEN ÖNEMLİ ÇIKIŞ!
28 Şubat 2024 - 15:31 - Güncelleme: 01 Mart 2024 - 13:11
Başkan Adayı Şahin, Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ile birlikte, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve üyelerini ziyaret etti.
Ziyaretinde gazetecilerle bir süre sohbet eden Şahin, Durağan’da yürüttüğü seçim çalışmalarından bahsetti. Konuşmalarında Yeşil Durağan vurgusu yapan Şahin, 29 Şubat Perşembe günü (yarın) Durağan Belediye Meydanında halk buluşması düzenleyeceklerini duyurarak, tüm halkı davet etti.


Basın mensupları aracılığıyla, tüm sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşları, esnafları ve bütün siyasi partilerin Durağan Belediye Başkan Adaylarını davet ettiğini belirten Şahin, programa Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın da katılacağını belirtti. Programda, Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı olarak halk buluşmasında projelerini, yapmak istediklerini ve bugüne kadar neler yaptıklarını Durağan halkına ifade etmek istediğini söyledi.
Şahin burada yaptığı açıklamada; “Durağan, ticari ve sosyo kültürel olarak gelişememiş.  Biz Saadet Partisi ve Tahir Şahin olarak belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Durağan için besmele çektik ve çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Halk buluşmamız yarın saat 13:00 ila 15:00 arasında Durağan Belediye Meydanında yemekli olarak düzenliyoruz. Özellikle diğer siyasi partilerin de belediye başkan adaylarının toplantımıza katılmasını istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.
15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yönetim kurulu gazeteciler, Başkan Adayı Şahin’e ve İl Başkanı Üçüncüoğlu’na ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek halk buluşması programına davetleri için teşekkür etti.



SAADET PARTİSİ DURAĞAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TAHİR ŞAHİN’İN AÇIKLAMASININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.
 

Bu haber 12549 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<