GÜRBÜZ; "HALKIN GÖRÜŞÜNÜ SORACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz; “Ulaşılabilir yerel yönetim anlayışı sağlayacağız.” dedi.

GÜRBÜZ; "HALKIN GÖRÜŞÜNÜ SORACAĞIZ"
28 Şubat 2024 - 13:49 - Güncelleme: 05 Mart 2024 - 15:39
CHP Adayı Gürbüz, gün gün projelerini duyurmaya devam ediyor. Yeni açıkladığı projesinde ulaşılabilir belediye vurgusu yapan Gürbüz, 3 ayda bir halkla toplantı yapacaklarını, yapılanları ve yapılacakları paylaşacağını belirtti.
“SONUÇLANDIRILMASINI SAĞLAYACAĞIZ”
Projesinde halkçı, toplumcu ve katılımcı belediyecilik anlayışını işaret eden Gürbüz; “Açık Kapı Belediyecilik: Seçilmiş yerel yöneticilere ulaşılabilir bir hizmet anlayışı ile taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesini ve sonuçlandırılmasını sağlayacağız”
“7/24 ACİL DURUM MÜDAHALE VE ŞİKAYET HATTI”
Kentin geleceğini etkileyen yaşamsal konularda halkın görüşüne başvurulacağını kaydeden Gürbüz; “Halk konuşuyor günleri ve toplantıları yapacağız. 3 ayda bir halkımıza yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sizlerle paylaşacağız. Belediyemiz tarafından dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik evlendirme ve nikah dairesi hizmete sokulacaktır. Kentimizin geleceğini etkileyen yaşamsal konularda, katılımcı bir anlayış ile halkımızın görüşüne başvurulacaktır.” Şeklinde konuştu.


Bu haber 12426 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<