ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YEŞİL; "DOĞAL GAZ YATIRIMI SEÇİM YALANIDIR"

Erfelek Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Cevdet Yeşil, “Sadece seçim zamanları akla gelip her seçim vaat olarak sunulan en büyük yalanlardan birinin doğalgaz yatırımıdır.” Dedi.

ERFELEK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YEŞİL; "DOĞAL GAZ YATIRIMI SEÇİM YALANIDIR"
22 Aralık 2023 - 18:38 - Güncelleme: 23 Aralık 2023 - 15:38

Erfelek Belediye Başkan Adayı Yeşil, Erfelek halkının anasız, babasız bir yetim misali devletin verdiği hizmetlerden mahrum bırakıldığını ifade etti.

“Sizleri kandırmaya çalışmak kimin haddine”

Sadece seçim zamanları akla gelip her seçim vaat olarak sunulan en büyük yalanlardan birinin doğalgaz yatırımı olduğunu işaret eden Yeşil, “Çok kıymetli ve saygıdeğer Erfelek’li hemşerilerim Karadeniz’in incisi Sinop ilimizin farklı ilçelerinde gözlemlediğimiz değişim ve gelişimler her ne kadar mutluluk verici olsa da güzide ilçemiz Erfelek’imizin geri kalmışlığı ve gelişemeyişi sizlerle birlikte bizlere de büyük üzüntü vermektedir. Tüm Erfelek halkının refah ve geleceğini etkileyen bir durum olan ilçe nüfus tabelamızın düşündürücü bir şekilde yıllardan beridir artmayışı, şahsi çıkarları uğruna ilçemizin gelişimini engelleyen kişilerin suçudur. İlçe halkımıza maddi ve manevi yükler bindiren bir durum olan adliye, ceza evi, Yepaş, mezbahane gibi kurumların kapatılması esnafımıza da aynı oranda kayıplar yaşatmaktadır. Anasız babasız bir yetim misali Erfelek halkımız devletimizin verdiği hizmetlerden mahrum bırakılmaktadır. Ne zaman yapılacağı belli olmayan, sadece seçim zamanları akla gelip her seçim vaat olarak halkımıza sunulan en büyük yalanlarda biri olan doğalgaz yatırımı ile sizleri kandırmaya çalışmak kimin haddine.” Dedi.

“İlçemiz ağır kan kayıpları ile yok olmaya bırakılmıştır”

Yeşil, partili partisiz ayırmaksızın tüm halka hizmet için en iyi şekilde görevini icra edeceğine söz vererek, “ En uzak ilçeler dahi nüfus artışını tetikleyecek fabrikalar, turizm, doğal zenginliklerin değerlendirilmesi ile alakalı teşvikler ve yatırımlar alabiliyorken ilçemiz ağır kan kayıpları ile yok olmaya bırakılmıştır. Hep birlikte üzüntülerimizi gidermek, ilçemiz için en faydalı adımları atmak, bu kötü gidişata bir dur demek için siz değerli halkımız ile birlikte şeffaf bir politika izleyeceğiz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimiz, yatırım politikamız ve tasarruf tedbirlerimiz ile birlik olarak, mutlu, yaşanabilir ve her alanda kendinden söz ettiren bir Erfelek için 31 Mart 2024 seçimlerinde Erfelek ilçe belediye Başkanlığı’na deva partisinden aday olduğumu açıklayarak desteklerinizi bekliyorum. Eğer bu görevi bana layık görürseniz, tamamen şeffaf bir yönetim anlayışı ile, her bir oyun ve güveninizin değerini bilerek, partili partisiz ayırmaksızın tüm halkımıza hizmet için en iyi şekilde icra edeceğime söz veriyorum. Selam, sevgi ve saygı ile ilçemiz adına hayırlara vesile olmasını temenni eder sonsuz şükranlarımı sunarım.” İfadelerinde bulundu.

Bu haber 11767 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<