GERZE'NİN UMUDU YÜKSEK OLMUŞ!

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek’in seçim çalışmalarında sergilediği sıcak ve içten tavırlar, halk tarafından takdir topladı.

GERZE'NİN UMUDU YÜKSEK OLMUŞ!
23 Mart 2024 - 15:19 - Güncelleme: 25 Mart 2024 - 10:41

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Yüksek’in Gerze’de neredeyse ayak basmadığı, temas etmediği yer kalmadı. Esnaf ve vatandaşları ziyaret etmesini yanı sıra STK, oda ve kooperatif temsilcileriyle de bir araya gelmeye devam ediyor. Partili partisiz ekibi ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla disiplinli bir çalışma yürüten Yüksek’in sıcak tavırları tabiri yerindeyse vatandaşların yüreklerini ısıtıyor. Sokak ortasında; “Gerze’ye bereket geldi, Gerze’ye gülen yüz geldi, Gerze’ye birlik beraberlik geldi.” Sözleri ve büyükleri içtenlikle kucaklaması dikkat çekti.

Yüksek vatandaşlara projelerini anlatırken, ekibi ise broşürlerini dağıtıyor. Ayrıca ilçenin belirli noktalarına açılan stantlarda da Yüksek’in çeşitli hediyeleri halk ile buluşturuluyor.  Yüksek bir ziyaretinde yaşlı bir vatandaşa; “Bütün bu memlekette yaşayan, anneleri, babaları, teyzeleri, amcaları, dayıları namerde muhtaç edersem namerdim. Sen rahat ol.” İfadeleri Yüksek’in ilçenin umudu olduğu şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Yüksek’in disiplinli çalışmaları ise; “Daha başkan olmadan çalışmaları mükemmel. Ziyaret ettiği yerlerde bayram havası var. Şimdiden böyleyse başkan olunca neler yapar. Biz Hüseyin Başkan’a güveniyoruz. İlçemizin umudu.” denildi.


Bu haber 19851 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<