GÜNGÖR AZİM TUNA; "SİZLERLE HER ZAMAN DİRSEK TEMASINDA OLACAĞIZ!

AK Parti’den Sinop Belediye Başkan A. Adayı olan Güngör Azim Tuna, yayımladığı mesajla seçim sürecini değerlendirdi ve temennilerini dile getirdi.

29 Kasım 2023 - 10:09 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 15:54

31 Mart’ta yapılması beklenen 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’de A. Adaylık başvuru ve temayül süreci sona erdi. Uzun yıllardır yaptığı başarılı devlet adamlığından sonra, Sinop’a hizmet etmek için Belediye Başkanlığına talip olan ve AK Parti’den Belediye Başkan A. Adayı olan Vali Güngör Azim Tuna, bir video mesaj yayımlayarak, süreci değerlendirirken temennilerini de ifade etti.

Güngör Azim Tuna Yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ Değerli Sinoplu hemşerilerim bugün güzel bir gün. AK Parti Belediye Başkanlığı adaylığı yolundaki sürecimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte en son hafta sonu yapılan temayül yoklamalarından sonra fazla zaman kalmadı bir 10-15 gün içerisinde kesin aday belli olduktan sonra sizlerle daha yakın temas içerisinde bu şehre nasıl hizmet edebileceğimizi daha samimi ortamlarda görüşme, konuşma fırsatı bulmuş olacağız. Bir şehri yönetmek tecrübe gerektiriyor, liderlik gerektiriyor ve güç gerektiriyor. Bizde bu şehirde doğmuş, büyümüş ve bu devletin bize tanıdığı imkanlarla çok önemli görevlere gelmiş ve bunları yaşamış birisi olarak bu ülkeye hizmet etmiş birisi olarak artık gün geldi, zaman geldi. Kendi memleketimize bu birikimimizi aktarma burayı sizlerle beraber yönetme konusunda bir yola çıktık. Bu tecrübeyi bu zamana kadar yaptığımız icraatlar da gösterdiğimiz liderlikle, ortak akılla, istişareyle ve sizlerden alacağımız güçle bu üçlüyü tamamlayarak inşallah Sinop’umuzu hakkettiği yerlere taşıma noktasında önümüzde bizi çok heyecanlı bir süreç bekliyor. Bu konuda sizlerle her zaman dirsek teması içinde olacağız. İletişim halinde olacağız. Bu vesileyle gününüz aydın olsun, hayırlı, bereketli vakitler diliyorum.” Dedi.

Bu haber 15457 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<