GÜRBÜZ; "YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, “Daha fazla sahada olacağız, görünür olacağız. Yani yeni bir dönem başlıyor.” dedi.

GÜRBÜZ; "YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"
04 Nisan 2024 - 17:19 - Güncelleme: 12 Nisan 2024 - 13:05

Başkan Gürbüz, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle toplantı düzenledi. 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Sinop’un Belediye Başkanı olarak seçilen Gürbüz, mesaisine hızlı başladı. İlk iş gününde Osmaniye Mahallesi’nde heyelan yaşanan bölgede incelemelerde bulunan Gürbüz, bu sabah da başkan yardımcılarını ve birim müdürlerini topladı. Toplantıda Bayram sürecinde yapılacak çalışmalar hakkında konuşarak, kimler mesai yapacaksa listesini görmek istediğini söyledi. Ayrıca, bayram sonrası için yapılacak çalışmalarında konuşulduğu toplantıda, Sinop Otogarı’nda düzenleme çalışmalarına hızla başlayacaklarını ve yaza hazırlanacağını belirtti.

“SORUNLARI AŞACAĞIZ”

Gürbüz burada yaptığı konuşmada; “Daha fazla sahada olacağız. Görünür olacağız. Yani yeni bir dönem başlıyor. Müdür arkadaşlarım, idareci arkadaşlarım, kentin sokaklarında olacak. Böyle bir döneme hazırlanın. 9 günlük bayram tatilinde, mesaide çalışacaksa hepsinin isimlerini istiyorum. Bayramdan sonra otogara gideceğiz. Oradaki tuvaletlerin ivedilikle yaz ayı gelmeden değiştireceğiz. Bazılarını büyüteceğiz. Kentin sorunları ağır. Bizim de sorunlarımız büyük. Ama dediğim gibi birlikte dayanışma içerisinde çaba sarf ederek bu sorunları aşacağız.” diye konuştu.

,


Bu haber 12630 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<