İYİ PARTİ'DEN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI!

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk ve İl Başkanlığı tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir program düzenlendi.

İYİ PARTİ'DEN KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI!
09 Mart 2024 - 13:30 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Adabahçe Düğün Salonunda gerçekleştirilen organizasyona kentteki tüm kadınlar davet edildi. Başkan Adayı Ünlütürk, programa katılan tüm davetlileri kapıda karşıladı. Konuklarının kadınlar gününü kutlayarak, hal ve hatırlarını sordu. Daha sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal ve Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk birer konuşma yaptı.

Ünlütürk günün anlam ve önemine uygun yaptığı konuşmada; “Cumhuriyet kazanımları en iyi kullanan tek şehiriz. Ancak Cumhuriyet kazanımlarından faydalanamayan o kadar çok hem cinsimiz var ki. Ben her zaman söylerim, kadınlarımıza mobing uygulanıyor ve bundan dolayı kadınlar saf dışı kalıyor. O zaman bizde mücadeleci kadınlar olarak birlikte saf tutuyoruz. Bu ülkede, bu şehirde erkeklerin kararlarıyla hayatımızı yönlendirmeyeceğiz. Kadınların şiddete uğramasına müsaade etmeyeceğiz. Bugün benim belediye başkanlığına aday olma sebebim, hem kadınlar, hem de gençler için. Çünkü kadınlarla gençler, seçim zamanı görünür oluyorlar. Her zaman görünür olan kadınlar ve gençler için yola çıktık. Benim dönemimde, Sinop için kadınlarla ilgili konularda kadınlar, gençlerle ilgili konulara gençler karar verecek.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından programa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Başkan Adayı Ünlütürk, tüm masaları tek tek gezerek konuklarıyla sohbet ederek, sorun, öneri ve görüşlerini dinledi. Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları arından son buldu.

İYİ Parti tarafından düzenlenen programın ve konuşmaların tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


Bu haber 14719 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<