İYİ PARTİ'NİN ADAYI ÜNLÜTÜRK OLDU!

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Aday tanıtım toplantısıyla, Serpil Ünlütürk İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildi.

08 Ocak 2024 - 18:04 - Güncelleme: 15 Şubat 2024 - 14:02

Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde düzenlenene programda, İYİ Parti’nin Sinop Belediye Başkan Adayı olarak Serpil Ünlütürk duyuruldu.

Dün gerçekleştirilen tanıtım toplantısı öncesi İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı Belediye Başkan Adayı Ünlütürk ve partililer, Bülent Ecevit Caddesi Üzerinde bulunan Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenledi. Ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Partililer, buradan aday tanıtım toplantısı için Sabahattin Ali Kültür Merkezi’ne hareket etti. Kültür Merkezi’ndeki programa, İYİ Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal, Merkez İlçe Başkanı Ümit Başağaoğlu, partililer, muhtarlar, STK temsilcileri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

“SERPİL ÜNLÜTÜRK İLE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”

Burada sırasıyla kürsü konuşmaları gerçekleştirildi. İlk konuşmayı yapan Merkez İlçe Başkanı Ümit Başağaoğlu; “Adaylık tanıtım toplantımıza hoş geldiniz. Bu kutlu yolda değerli büyüğüm Serpil Ünlütürk ile birlikte yürüyeceğiz. Dokunmadık omuz, sıkılmadık el bırakmayacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum.”

“ÜÇÜNCÜ YOLDA BİRLEŞMEYE DAVET EDİYORUM”

Katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan İYİ Parti Sinop İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal; “Bugün Sinop’ta yapılmamış bir şeyi yapmak için, Sinop’u hak ettiği şekilde yönetmek için ilk adımımızı atıyoruz. Bir tarafta memleketimizi 15 yıldır hak ettiği yere taşıyamayanlar, diğer tarafta belediyeleri yandaşlarına peşkeş çekenler, 21 yıldır ülkemizi soyup soğana çevirenler varken, Sinop için üçüncü yolu açmak zorunluluk olmuştur. Çalmadan çırpmadan, hiç kimseye veya kuruma imtiyaz tanımadan Sinop’u hak ettiği şekilde yönetecek isim Serpil Ünlütürk’tür. Bu sebeple tüm Sinoplu hemşehrilerimizi 3. Yolda birleşmeye davet ediyorum.”

“SAYIN ÜNLÜTÜRK’E EVET DİYORUZ”

Kendi koordinesindeki bölgede ilk il belediye başkan adayını duyurmanın mutluluğunu yaşadığını işaret eden İYİ Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan; “Batı Karadeniz Bölgesinde ilk il belediye başkanımızı kendi memleketim Sinop’ta açıklamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Biz tıkanmış siyaset mekanizmasının önünü açmak için, üçüncü yola, hür ve müstakil siyaset anlayışına evet diyoruz. Liyakatli kadrolara, dürüst yöneticilere, üreten, gelişen, geliştiren, halka hizmeti hakka hizmet olarak gören siyasete evet diyoruz. Bilgi birikimine, tecrübesine güvendiğim, sevk ve idare kabiliyetini bildiğim, mücadele ruhuna, cesaretine, azmine yıllarca şahitlik ettiğim, değerli ablam, geçmiş dönem İl ve Merkez İlçe Başkanım, yıllardır yol yürümekten onur duyduğum Sayın Serpil Ünlütürk’ün Sinop Belediye Başkan Adaylığına evet diyoruz. Sinop’un kangren haline gelmiş sorunlarını, çok kısa sürede çözeceğine, Sinop’u Karadeniz’in turizm cenneti yapacağına inanıyoruz. Kapımızda gönlümüzde herkese sonsuza kadar açıktır. Bu güzel toplantıyı tertip eden, İl, İlçe başkanlarıma ve teşkilatımızın yöneticilerine teşekkür ediyorum.”

“SORUNLARIN HEPSİNİ BİLİYORUZ”

Sinop’a hizmet etme yolunda ilk adımlarını attıklarını ifade eden İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk ise; “Hepimizin bildiği ve yetkililerin görmezden geldiği Sinop’un kangren olmuş sorunları var. Sinop’un bir evladı, bir ferdi olarak, kangren olmuş sorunların hepsini biliyoruz. Mutlu şehrin mutlu inşaları olsak da bizler sıkıntılarla yaşıyoruz. Temiz bir Sinop yokken nasıl mutlu olabiliriz?” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Adayı Ünlütürk, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Sinop’a kazandıracağı projelerinden bahsetti. Haberin ve konuşmaların tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. 

Bu haber 10655 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<