KENT YAZA HAZIRLANIYOR!

Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Karaduman, boğulma vakalarının en çok meydana geldiği Kumkapı ile Akliman mevkii arasında incelemelerde bulundu.

KENT YAZA HAZIRLANIYOR!
25 Nisan 2024 - 17:32 - Güncelleme: 27 Nisan 2024 - 10:37

Sinop Belediyesi ekipleri kent genelinde çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kentin yaz sezonuna hazırlığı ekiplerce devam ediyor. Başkan Yardımcısı Karaduman, İtfaiye Müdürü Ayhan Özbek ve Cankurtaran Ekip Amiri Kasım Yılmazer ile birlikte; ekiplerin görev yapacağı alanlarda incelemelerde bulundu. Cankurtaran kuleleri, duş alanları ve tuvaletlerin konumlandırılacağı noktaların belirlenmesinin dışında, engelli vatandaşlarında sahile ulaşabilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi.

“SEZON ÖNCESİ TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANACAK”

Karaduman konu ile ilgili yaptığı açıklamada; ''Yaz sezonunda yaşadığımız boğulma vakalarını en aza indirgemek amacıyla sezon öncesinde tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Kumkapı mevkiinden Akliman'a kadarki bant üzerinde konumlandırılacak cankurtaran kuleleri, duş alanları, tuvaletler ve belirlediğimiz yüzme alanlarında sahada çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Metin Gürbüz'ün de talimatlarıyla engelli vatandaşlarımızın da sahile ulaşması için alan belirliyoruz. Sahil boyunca uyarıcı tabelalarımızı yerleştireceğiz, vatandaşımızın güvenliği için sezon öncesinde tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız.'' dedi.

Bu haber 12566 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<