KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI!

Sinop’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurulda iki AK Partili meclis üyesi encümene seçildi.

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI!
14 Mayıs 2024 - 10:25 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 13:26

Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi Başkanlık seçimlerini tamamlayan İl Genel Meclis Üyeleri, bu kez de sandığa Köylere Hizmet Götürme Birliği üyeleri seçimleri için gitti. Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin Başkanlığında, Valilik toplantı salonunda buluşan İl Genel Meclis Üyeleri ve Muhtarlar 1 yıllığına hizmet edecek encümen üyelerini belirledi. Yapılan seçimlerde, AK Parti’nin adayları İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman ve Katip Üye Demirhan Demirkol oldu. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise Erdal Uzun ve Ömer Özmutlu aday gösterildi. Adayların belirlenmesi ardından yapılan oylamada Ersin Yaman 33 oy, Demirhan Demirkol 27 oy, Erdal Uzun 16 oy, Ömer Özmutlu 4 oy aldı. Buna göre Köylere Hizmet Götürme Birliği bir yıllığına Ersin Yaman ve Demirhan Demirkol seçildi. Muhtarlardan ise encümene seçilenler en çok oyu olarak seçilenler Resul Köklü ve İbrahim Ercan oldu.

Öte yandan Sinop Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen seçimlere, Sinop Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Ersin Yaman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Samet Bayrak, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Bu haber 10573 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<