MAHALESİNİN ABİSİ, MUHTAR ADAYI OLDU!

Sinop’un sevilen esnaflarından Kardeşler Ekmek Fırını İşletmecisi Orhan Özdoğru, Camikebir Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

MAHALESİNİN ABİSİ, MUHTAR ADAYI OLDU!
15 Şubat 2024 - 18:57 - Güncelleme: 16 Şubat 2024 - 13:16

Camikebir Mahallesi’nde yaklaşık 40 yıldır ikamet eden ve esnaflık yapan Özdoğru, muhtarlık seçimlerinde, “Bende Varım.” Dedi. Uzun yıllardır mahallesinde ticaretle uğraşan Özdoğru, mesleği gereği, mahalle sakinleriyle iç içe olduğunu, günün büyük bir çoğunluğunu insanlarla iletişim halinde geçirdiğini vurguladı.

Muhtarlık seçimlerine çevresinin isteğiyle girdiğini açıklayan Özdoğru, “40 yıldır Camikebir Mahallesindeyim. Esnaflık yapıyorum. Ben mahallemi iyi tanıyorum. Mahallelimde beni iyi tanır. Ben işletmemde sadece esnaflık yapmıyorum. Kimi zaman komşular, çocuklarını emanet eder, kimi zaman evlerinin anahtarını, kimi zaman ise eşyalarını bırakır bize emanet olarak. Mahalle esnaflığı da tam olarak budur işte. Yakın çevremin isteği üzerine Muhtarlığa çıkmış bulunuyorum. Bilgi ve birikimimi artık icraata dönüştürme zamanı. Mahallelimizin sorunlarını, yaşadıkları aksaklıkları yetkililere iletme hususunda köprü olmak, elimden geleni mahallem için yapmak istiyorum. Kıymetli mahallelimizin desteklerini bekliyorum. Adresimiz 40 senedir aynı. Herkesin ulaşabileceği, mahallesinin içinde olan bir muhtar olmak için geliyorum.” diye konuştu.

Öte yandan, Orhan Özdoğru’nun adaylığını sevinçle karşıladıklarını dile getiren mahalle sakinleri; “Orhan abi, mahallemizin abisi, büyüğüdür. Her zaman varlığını yanımızda hissettik. Biz onu muhtar olarak görmek istiyoruz. Zaten yıllardır elinden geleni fazlasıyla yapar. Biz Orhan abimizi sonuna kadar destekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Bu haber 12662 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<