MİLLİ SPORCULAR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA MARTI KAMPİNG'DE HAZIRLANDI!

İngiltere’de yapılacak olan Formula Kite uçurtma sörfü Avrupa Şampiyonası yarışları öncesinde milli takım sporcuları Sinop Martı Kamping tesislerinde kampa girdi.

MİLLİ SPORCULAR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NA MARTI KAMPİNG'DE HAZIRLANDI!
08 Eylül 2023 - 18:36 - Güncelleme: 11 Eylül 2023 - 13:33
Milli sporcular, 3 Eylül’de başladıkları antrenmanlarını 10 Eylül’de tamamlayacak. Sporcular, buradan İngiltere’de düzenlenecek olan uçurtma sörfü şampiyonasına katılacak. Bugün Uçurtma Sörfü Federasyonu ve Sinop Yelken Kulübü temsilcileri Martı Kamping’de bir basın açıklaması düzenledi. Ardından Milli Sporcular, denizde antrenmanlarını geçekleştirdi. Milli takım sporcuları, Derin Atakan, Derin Deniz Sorguç, Peri Mina Mete, Armağan Ersolak ve takım kaptanı Ejder Ginyol, Sinop’ta ilk kez açık denizde antrenman yaptıklarını ifade etti.
Sinop Yelken Kulübü Federasyonu Başkanı Fatma Batmaz burada yaptığı açıklamada, Akliman denizinin bu spor için çok uygun olduğunu ifade etti. Batmaz, “Dört yıl önce federasyon ile yaptığımız görüşmeler bu yıl meyvesini verdi. Milli Takım Sporcularımız Sinop’ta antrenmanlarını gerçekleştiriyor.” dedi.
Kite Uçurtma Sörfü Sporcularının antrenmanına ve basın açıklamasına, İl Kültür Turizm Müdür V. Metin Süren, Sinop Kültür Turizm Derneği Başkanı Saim Gürbüz, Sinop Belediyesi Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Damaroğlu, Sinop Karadeniz Yelken Spor Kulübü Başkanı Fatma Batmaz ve vatandaşlar katıldı.
Haberin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.


Haber: Hakan CİNEL

Bu haber 9107 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<