ÖĞRENCİLER, TURNUVADA TER DÖKECEK!

Sinop’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, Modi Bilardo Spor Kulübü ev sahipliğinde KYK Türkiye Finalleri Bilardo Turnuvası düzenlendi.

ÖĞRENCİLER, TURNUVADA TER DÖKECEK!
04 Mayıs 2024 - 16:56 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 13:26
2023-2024 Eğitim öğretim yılı Kredi ve Yurtlar Kurumu Spor oyunları kapsamında düzenlenen Türkiye Finalleri bilardo turnuvasına, Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Yurt Hizmetleri Müdürü Gökhan Kayaçal, Yurt Müdürü Ali Kolomoç, Modi Bilardo Spor Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt, KYK personeli ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra bir konuşma yapan İl Müdürü Kalyon; “Bakanlığımızın talimatları gereği Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu turnuvayı düzenliyoruz. Bu müsabakalar için buraya geldiniz. Hepinize hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum.” dedi. Ardından Kalyon, turnuvaya katılan öğrencilere hediye verdi.
Turnuvaya on ilden öğrenciler katıldı. Bu iller sırasıyla; Karabük, Kırşehir, Kayseri, Çorum, Yalova, Karaman, Bolu, Düzce, Sakarya ve Sinop. Isınma antrenmanı ardından, hakemin talimatıyla turnuva başladı. 4-5 Mayıs tarihleri arasında devam edecek turnuvada ter döken öğrenciler, 5 Mayıs Pazar günü final maçı oynayacak.
 

Bu haber 12484 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<