TÜRKELİ BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE KATLİAMI! ÇÖPLERİ DERE YATAĞINA DÖKÜYOR!

Türkeli Belediyesi, ilçe çöpünü dere yatağına dökerek çevre katliamına yol açtığı öğrenildi.

 TÜRKELİ BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRE KATLİAMI! ÇÖPLERİ DERE YATAĞINA DÖKÜYOR!
03 Mayıs 2024 - 22:23 - Güncelleme: 15 Mayıs 2024 - 13:26
Gazeteci Deniz Özen'in haberine göre, Türkeli Belediyesi, uzun zamandır topladığı ilçe çöpünü dere yatağına atarak çevre katliamına davetiye çıkarttığı tespit edildi. 

DOĞALGAZ ÖNCESİ METAN GAZI ÜRETİMİ!
Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, İlçe protokolünün katılımıyla 3 Mayıs 2024'de düzenlediği törenle İlçeye doğalgaz için ilk kazmayı vurdu.


Doğalgaz için ilk adım atıldı ancak çok uzun zamandır yapılan çevre katliamı ne olacak? Doğalgaz için birlikte kazma vuranlar, yine birlikte bu çevre katliamı için çalışma yapacak mı?  

MALİYET YÜZÜNDEN İDDİASI!
Gazeteci Deniz Özen'in edindiği bilgilere göre, Türkeli Belediyesi, Sinop Sahil Belediyeleri Birliği Katı Atık Ön İşlem Tesisi'nin paydaşlarından. Türkeli İlçesi'nde toplanan çöpler, yine Türkeli Belediyesi tarafından Sinop Sahil Belediyeleri Birliği Katı Atık Ön İşlem Tesisine nakil ettirilmesi gerekiyor. İddialara göre, Türkeli Belediyesi, bu çöp nakil maliyetlerini karşılayamadığı için ilçe çöplerini dere yatağına atıyor. 

KİM BU KATLİAMIN ÖNÜNE GEÇECEK VE HESABINI SORACAK?
Türkeli Belediyesi'nin kendi elleriyle yol açtığı bu çevre katliamını neden kimse görmüyor? Doğalgaz için ilk kazmayı vuran kaymakam Safa Kahraman başta olmak üzere bu felaketi gören yok mu? Dere yatağına atılan çöp nedeniyle metan gazı başta olmak üzere zararlı gazlar ciddi tehlike arz ediyor. Söz konusu bölgede acil olarak temizleme çalışması yapılması hayati önem arz ediyor. 

İŞTE TÜRKELİ BELEDİYESİNİN ESERİ OLAN O KARELER


 
Bu haber 15032 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<