ÖZDEMİR; "BUNLARIN HEPSİ HEBA OLACAK"

AK Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir; “Elimizdeki imkanları betona harcamayalım. Yarın doğal gaz geldiğinde heba olacak diye söylemiştim.” dedi.

ÖZDEMİR; "BUNLARIN HEPSİ HEBA OLACAK"
13 Mart 2024 - 16:26 - Güncelleme: 14 Mart 2024 - 17:54

31 Mart Yerel Seçimlerinde Ayancık’ta AK Parti’nin Belediye Başkan  Adayı olarak gösterilen Özdemir, ilçede yol yapımı için betonun boşuna harcandığını söyledi. Kendisinin ilçe başkanlığı döneminden bu yana doğal gaz için mücadele verdiğini, ilçeye doğal gaz geldiğinde beton yolların heba olacağını mevcut Başkan Hayrettin Kaya’ya ifade ettiğini belirtti. Yol yapımında parke taşının kullanılmasını istediğinin altını çizdi. Özdemir söz konusu konuyla ilgili hazırladığı video ile durumu kamuoyuyla paylaştı.

“MİLLİ SERVET BUNLAR”

Doğal gaz geldiği zaman beton yolların bir daha kullanılmaz hale geleceğini kaydeden Özdemir; “Cevizli Mahallemizin beton yollarını yaptı. Bizim söylediğimiz bir şey vardı. Elimizdeki imkanları betona harcamayalım. Peki neden? Biz ilçemize doğalgazın gelmesi için uğraşıyoruz. Özellikle Hayrettin Bey’in kendisine ilçe başkanlığım dönemimde yönetimimle gittim. Mevcut parke yolları, parke taşları kullanalım bunları tamir edelim, düzeltelim insanımızın ayağını çamurdan kurtaralım. Buraya beton dökersek yarın doğal gaz geldiğinde istesende istemesen de bunların hepsi heba olacak. Milli servet bunlar.” Diye konuştu.


Bu haber 10858 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<