REKTÖR TAŞDEMİR, YKS SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARILAR DİLEDİ!

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavı öncesi öğrencilere başarılar diledi.

REKTÖR TAŞDEMİR, YKS SINAVINA GİRECEKLERE BAŞARILAR DİLEDİ!
07 Haziran 2024 - 13:19 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 17:32
Geçtiğimiz gün Rektör Taşdemir, Sinop Basını ile bir araya geldi. Sinop Üniversitesi’nin son 10 ayını değerlendiren Taşdemir, YKS sınavına girecek adaylara başarılar dilemeyi ihmal etmedi. Devletin sınavların en sağlıklı ortamlarda gerçekleşmesi için gerekli önemleri aldığını ifade eden Taşdemir; “Sınavlar sadece bir basamaktır. Sonuç ne olursa olsun uzun bir gelecek gençlerimizi bekliyor. Bizlerin görevi gençleri her zaman desteklemektir.” Dedi.
“UZUN BİR GELECEK VAR”
Her durumda gençleri parlak bir istikbal inşa etmeleri için desteklemek durumunda olduklarını hatırlatan Rektör Taşdemir; “Hafta sonu gerçekleşecek olan YKS sınavı saatlerinde hassasiyet göstermemiz gerekiyor. Gürültü yapmamamız, arabaların kornasına basmamamız gerekiyor. Sizlerin aracılığıyla buradan Sinop’un gündemine taşımış olayım.  YKS’ye girecek tüm adaylara sınavlarında üstün başarılar diliyorum. Sınavların en sağlıklı ortamlarda gerçekleşmesi için devletimizin bütün birimleri gerekli tedbirleri aldı. Dolayısıyla bu noktada kıymetli adaylarımız, sınava girecek gençlerimiz YKS’de alacağınız sonuç ne olursa olsun, bunu hayatınızı belirleyen tek şey olarak görmeyin. Her durumda çalışmaya kendinizi geliştirmeye, geleceğe bakmaya devam etmek durumundayız. Bir tarafta da tabi ki ailelerimiz var. Bu nokta da biz ailelerimize diyoruz ki YKS’den alacakları sonuçlar gençlerimizin geleceği açısından elbette önemli, olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun onları bekleyen uzun bir geleceğin olduğunu biliyoruz. Bu sınavın sadece bir basamak oluşturduğunu unutmuyoruz. Her durumda gençlerimizi parlak bir istikbal inşa etmek için desteklemeye bizler, aileler, akrabaları devam etmek durumundayız.” Dedi.

 

Bu haber 11239 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<