ŞAHİN, O SORUNU GÜNDEME GETİRDİ!

Saadet Partisi Durağan Belediye Başkan Adayı Tahir Şahin, ilçenin giriş ve çıkış istikameti üzerinde yer alan çöp toplama alanını gündeme getirdi.

ŞAHİN, O SORUNU GÜNDEME GETİRDİ!
07 Mart 2024 - 15:43 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Şahin söz konusu alan için yayımladığı videosunda, Durağan’ı çöpten kurtaracağını, göreve gelmesi durumunda ilçeye katı atık tesisi kuracağını dile getirdi. Evlerde kullanılan suların içilemez durumda olduğundan da bahseden Şahin, Durağanı her anlamda tertemiz bir hale getireceğini vurguladı.

“SON DURUM ORTADA”

Durağanlılara söz verdiğini kaydeden Şahin videosunda şu ifadelere yer verdi; “İlçemizin giriş ve çıkışında bulunan çöplerin içerisindeyiz. %86 ile desteklediğiniz bir belediyecilik zihniyetinin getirdiği son durum ortada. Evlerinizde kullandığınız sularınızın içilemez raporları ortadayken, yaklaşık 15 yıldır ilçeye hizmet ettiğini ifade eden belediyecilik var. Sizlere söz veriyorum. Bizleri göreve getirdiğiniz ilk gün buraya katı atık tesisleri kurarak, hak etmediği bir çöpten, Durağanımızı tertemiz bir hale getirip evlerimizden akan sularımızı içilebilir bir hale getireceğiz. Durağanlılar sizlere söz veriyorum.” dedi.


Bu haber 11722 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<