VATANDAŞLARDAN GELEN SORULARI CEVAPLADI!

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlardan sıkça aldığı soruları, çektiği bir video ile cevapladı.

VATANDAŞLARDAN GELEN SORULARI CEVAPLADI!
07 Mart 2024 - 14:23 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Ünlütürk, yayımladığı videoda, partizanlık yapmadıklarını, Sinop’u hak ettiği şekilde yönetme arzusu içinde olduklarını ve bunun için en iyisinin kendileri olduğu söyledi.

Ünlütürk’e; “Sayın başkan adayı, sokakta size karşı özellikle gençlerden ve kadınlardan yoğun bir ilgi alaka görüyoruz. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu soruldu.

Ünlütürk’de cevabında şu ifadelere yer verdi; “22 yıldır memleketimizde, AK Parti yönetimine, 15 senedir de ilimizi yöneten Cumhuriyet Halk Partisi Belediyecilik anlayışına, kadrolarına insanlarımızın inancı ve güveni kalmamıştır. Bizim ki partizanlık değil. Sinop’u hak ettiği gibi yönetme arzusu. Görünürlüğü ve tanılırlığı fazla biri olarak, dürüstlüğüme ve çalışkanlığıma kefil olan çok fazla insan var. En önemlisi de sahadaki samimiyetimiz. Hemşehrilerimizden karşılık bulduk çok şükür. Bizim Sinop’u layıkıyla yöneteceğimize inandılar. Bize güvendiler. Sokaklarda bize karşı inanılmaz bir teveccüh var. Bizim belediye başkanlığı dönemimizde, onları asla mahcup etmeyeceğiz. Bize oy verdikleri için asla pişman olmayacaklar. Yani Sinop’un en iyisi biziz.” şeklinde cevap verdi.


Bu haber 12828 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<