ŞANLAN'DAN AÇIK ÇAĞRI!

Sinop’ta İYİ Parti’nin İl Genel Meclis Üyeliği için 1. Sıradan aday gösterilen Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Yılmaz Şanlan, Sinoplulara çağrıda bulundu.

ŞANLAN'DAN AÇIK ÇAĞRI!
22 Şubat 2024 - 18:46 - Güncelleme: 24 Şubat 2024 - 15:52

31 Mart Mahalli ve idari seçimlerinde İl Genel Meclisi üyeliğine aday gösterilen Şanlan, kentteki siyasetin dengesini bir anda değiştirdi. Milletin emanet ettiği makamları baba mirası gibi görenlere mecbur olunmadığını işaret eden Şanlan, “Benimle birlikte, şehrimizin çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde gören, belirli gruplara, yancılara ve ideolojik eğilimlere bağlı kutuplaştırıcı ve bölücü siyasete karşı durmak için güç birliği yapın.” Dedi.

“MECBUR DEĞİLSİN SİNOP”

Şanlan çağrısında, seçmeni çantada keklik gören siyasetçilere mecbur olunmadığı vurgusunu yaparak şu ifadelere yer verdi; “Sizlere bir çağrıda bulunmak için buradayım. Sinop'un geleceği için, hizmet için, dürüstlük için ve adalete olan inancımızı korumak için bir araya gelme zamanı geldi. Milletin emanet ettiği makamları baba mirası gibi gören, devlet ve millet malını deniz yemeyen keriz zihniyetine mecbur değilsiniz. Türkiye'nin ve Sinop'un önünü tıkayan her türlü sınırlayıcı anlayışa mecbur değilsiniz. Benimle birlikte, şehrimizin çıkarlarını kendi çıkarlarının üzerinde gören, belirli gruplara, yancılara ve ideolojik eğilimlere bağlı kutuplaştırıcı ve bölücü siyasete karşı durmak için güç birliği yapın. Fikir sunmak ve çözüm üretmek yerine düşmanlık üreten, hakaret üreten, ötekileştiren, bölen, kin, kibir ve nefret üreten siyasete ve siyasetçiye mecbur değilsiniz. Birlikte, Sinop'un geleceği için adil, şeffaf ve kucaklayıcı bir yönetim için mücadele edelim. Değişim ve ilerleme için birlikte hareket edelim. Desteklerinizi ve katılımınızı bekliyorum.” Dedi.


Bu haber 18698 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<