ŞANLAN; "SIKINTILARI YAŞAMAYA MECBUR DEĞİLSİNİZ"

İYİ Parti Sinop İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Şanlan; “Sizlere bu sıkıntıları yaşatanlara mecbur değilsiniz. Bizler buradayız, hazırız desteklerini bekliyoruz.” dedi.

ŞANLAN; "SIKINTILARI YAŞAMAYA MECBUR DEĞİLSİNİZ"
06 Mart 2024 - 17:43 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 10:38

İl Genel Meclis üyeliği için İYİ Parti’den aday gösterilen Şanlan, kentin sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyor. Gelincik Mahallesi’nde uzun yıllardır su sorunun taşındığını ve apartmanların, 3, 4 ve 5. Katılarına suyun hidrofor aracılığıyla çıktığının altını çizen Şanlan, bir proje varsa destek olmayı, yoksa da gerekli adımları atmak istediklerini söyledi.

Söz konusu sıkıntıları yaşamaya Sinopluların mecbur olmadığını kaydeden Şanlan; “Değerli Sinoplular, sevgili hemşehrilerim, bazı mahallelerimizde su sıkıntısı yaşanmaktadır. Bunların en başında da Sinop’un giriş mahallesi olan, ilk vitrini olan Gelincik Mahallesi geliyor. Gelincik Mahallesinde 3. 4. Ve 5. Katlarına su kendi cazibesiyle çıkamıyor. Hidrofor yardımıyla hemşehrilerimiz su ihtiyacını karşılamaktadır. Çoğu zaman sular veya elektrikler kesildiğinde, başta kişisel temizlikleri olmak üzere, çamaşır, bulaşık makinada kalmaktadır. Buradaki problemin ne olduğunu tespit edip, varsa mevcut projelerin çözüme kavuşması için destek vereceğiz. Yoksa da hemşehrilerimizin en temel ihtiyacı olan su sıkıntılarının giderilmesi için gerekli adımları atacağız. Hemşehrilerimize bu sıkıntıyı yaşatanlara mecbur değiliz. Sinop’a Sinoplu’ya hizmet edecek siyasetçilerin desteklenmesi Sinop’un geleceği açısından önemli bir adım olacaktır. Sizlere bu sıkıntıları yaşatanlara mecbur değilsiniz. Bizler buradayız, hazırız desteklerini bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.


Bu haber 11250 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<