TÜM STK'LARIN DESTEĞİNİ ALDI!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Esenler’de Belediye Başkanı olarak gösterilen Hasan Dalkıran, Sinoplu derneklerle bir araya geldi.

TÜM STK'LARIN DESTEĞİNİ ALDI!
06 Mart 2024 - 16:55 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 10:38

İstanbul’da düzenlenen toplantıya, Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) ve Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkan ve yöneticileriyle birlikte katıldı. Dalkıran buradaki, dernek üyelerinden açık destek mesajı aldı.

“HİZMETKAR OLACAĞIM”

Hemşehrilerinin desteğini alan Dalkıran, Esenler’i yüzde 75 oy oranı ile alacağına inandığını söyleyerek, kendisine destek verenlere, aday gösteren Ekrem İmamoğlu’na, İl Başkanı Özgür Çelik’e ve desteğini esirgemeyen ilçe başkanı Cemal Kaya’ya teşekkür etti. Dalkıran; “Başkan olmaya değil, hizmetkar olmaya geliyorum” dedi.

“İSTANBUL’A İSPAT EDECEĞİZ”

Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan’da, İstanbul’da 450 bin civarında Sinoplu, 250’yi aşan sivil toplum kuruluşu olduğunu ancak 75 yıldır temsiliyet anlamında bir adaylarının olmadığını vurgulayarak, Hasan Dalkıran’ın adaylığından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Tüm hemşehrilerine Hasan Dalkıran’a sahip çıkma çağrısı yapan Rafet Orhan, “Şimdi bize düşen, Sinoplu’nun birliğini, berberliğini ve samimiyetini İstanbul’a ispat etmektir” ifadelerini kullandı.

“DESTEĞİMİZ TAM”

Sinoplu İş Adamları Derneği Genel Başkanı Burak Yıldırım’da toplantıda söz alarak, ülkeyi etkileyen büyük depremlerin en yıkıcı olduğu illerden biri olan Hatay’da Hasan Dalkıran’la birlikte çalıştığını ve onun ne kadar çalışkan ve samimi olduğunu da yaşayarak gördüğünü söyledi. Ayrıca Yıldırım, Dalkıran’a desteklerinin tam olduğunu belirtti.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Sinop Dernekleri Federasyonu Başkanı Zeki Şahin ise burada yaptığı konuşmada, çalışkanlığı ve samimiyeti ile tanıdıkları, bildikleri Hasan Dalkıran’ın adaylığından büyük memnuniyet duyduklarını söyleyerek, maddi manevi yanında olduklarını işaret etti.

“DALKIRAN’A İNANIYORUM”

CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya’da, siyaseten ilçe adaylarının belirlendiği süreçte ilçe başkanı olarak Dalkıran’ın adaylığına tam not verdiğini ve seve seve onayladığını belirterek, “Hem partimizi hem de sizleri temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

Tüm hemşehrilerinden tam not alan Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran’da, Esenler’de tarih yazacaklarına inandıklarını belirterek, birliktelik gösteren hemşehrilerine teşekkür etti.

Öte yandan toplantı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ardından son buldu.


Bu haber 12200 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<