SEÇMENE MEKTUP GÖNDERDİ!

AK Parti Ayancık Belediye Başkan Adayı Aslan Özdemir, ilçedeki seçmenlere bir mektup gönderdi.

SEÇMENE MEKTUP GÖNDERDİ!
06 Mart 2024 - 17:45 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 10:38

31 Mart yerel seçimleri için adayların çalışmaları devam ediyor. Ayancık Adayı Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında farklı bir yol izleyerek, seçmenlere mektup ile ulaşmak istedi. İlçede yaşanan sıkıntılara son vermek istediğini kaleme alan Özdemir; “İlçemizin hak ettiği seviyeye yükselmesi; başta istihdam olmak üzere, alt yapıdan ulaşıma, ticaret- ten sosyal hayata, “kalıcı çözümlerle” kaliteli yaşam koşullarına ulaşması için var gücümle hizmet sunmak üzere yeniden yola çıktım.” Dedi.

Başkan Adayı Özdemir, mektubunda herkesin başkanı olacağını ve yapacağı hizmetlerle ilçeyi ayağa kaldıracağını vurguladı.

Sözlerine şu ifadelerle devam eden Özdemir; “Belediyemizin bütçesi ve imkânları, doğru projelere ve sürdürülebilir ilçe yatırımlarına dönüştürül- mediği için, Ayancık halen aynı sorunlarla baş etmeye çalışıyor. Gencine, kendi işgücüne istihdam alanları yaratamayan, ekonomik ve fiziki yaşam koşulları zorlaşan, elindeki eşsiz kaynakları ve potansiyelleri kullanamayan bu cennet köşesi, başka illere ve ülkelere göç vererek giderek Issızlaşıyor; toprağımızın bereketi, insanımızın mayası başka coğrafyalarda yitip gidiyor. BÜROKRAT ZİHNİYETİYLE BURAYA KADAR

Yaşadığımız sıkıntılara son vermek için, elimizdeki belediye bütçesinin, bir işletme yönetiminin prensipleriyle, "doğru zamanda doğru projelere yatırım" yapılarak kullanılması gerekiyor. Selin ardından kamu desteği kullanılarak yapılan yolumuzun doğalgaz geldiğinde tümüyle kırılacak olması, "yanlış zamanda yapılan yatırımın" en somut örneğidir. Yüksek bütçeli bir yol yatırımı olan bu çalışmanın yeniden yapım maliyeti, emin olun ilk inşasından çok daha yüksek olacaktır ve her durumda o para HEPİMİZİN cebinden çıkacaktır.

Bu örnekteki gibi büyük kayıplar yaşamamak için, “uygun zamanda, kalıcı ve sürdürülebilir yatırımlar yapmak" ve ilçemizin kendi varlıklarıyla ve potansiyelleriyle işçimize, esnafımıza, gencimize, kadınlarımıza, ormancımıza, balıkçımıza yeni kazanç alanları açmak için göreve talibim. Eşsiz doğamızı koruyarak, sunduğu fırsatları yine insanımızın yararına değerlendirmek istiyorum. Şunu vurgulamalıyım: Suyu böylesine bol olan bir coğrafyada halen plastik pet şişe satın almak zorunda olmamız bir yatırım planlaması eksikliğidir; ormanda yaşayıp orman endüstrisinden pay almıyor olmak bir vizyon eksikliğidir; denizin içinde doğup balıktan kâr edememek bir planlama eksikliğidir; doğalgazın yakınında olup siyasi inatlaşmayla halkını mağdur etmekse bir iyi niyet eksikliğidir.

Kıymetli hemşerilerim,

Hangi siyasi görüşe mensup olursanız olun, tüm değerleriyle bize emanet olan bu topraklar için el birliği ve gönül birliği içinde ilçemizi ayağa kaldırmak zorundayız. Teveccüh göstererek, sizlere hizmet sunmak üzere belediye başkanlığına beni layık gördüğünüzde, "Herkesin Başkanı" olarak, tüm varlıklarımızı ilçemize ve insanımıza değer katan projelere kullanacağım. Yeşil ve mavinin birlikte bahşedildiği bu güzel topraklarda, kendi cennetimizde yaşamak için genci, yaşlısı, kadını erkeği tüm Ayancıklı hemşerilerimi, aşımızı ve işimizi büyütmeye davet ediyorum.

Dayanışmayla kalkınan büyük bir aile olmaya davet ediyorum. Bereketli sofralarda mutlulukla yaşayacağımız bir Ayancık için omuz vermeye davet ediyorum. Gelin Ayancık'ı ayağa kaldıralım!

Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Şeklinde bir mektup kaleme aldı.

Bu haber 9287 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<