SEVGİYLE AŞILAMAYACAK ENGEL YOKTUR!

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle işitme engelli bireylere yönelik etkinlik düzenlendi.

04 Aralık 2023 - 18:48 - Güncelleme: 09 Aralık 2023 - 13:45
Sinop Polisevinde gerçekleşen etkinlikte, Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen ÇOGEP Mutlu Şehirde Polisimle Güvendeyim Projesi kapsamında, “Türk İşaret Dili Kursu” eğitimi alan Atatürk İlkokulu öğrencileri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü İstiklal Marşı, Benim Adım Öğretmen Fikirler Ölmez eserlerini Türk İşaret Dili gösterisi ile kutladı.
Programda konuşan İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, “İşaret dili eğitimi vererek aslında engelli bireylerimizi daha iyi anlayabilmek, çocuklarımızı engelle bireylerimizle arkadaşlık yapmasını sağlamak için bir proje başlattık. Bu anlamlı güne biraz daha anlam katabilmek amacıyla hazırladığımız programa katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerinde bulundu.
Öte yandan İşitme engelli bireyler ile öğrenciler işaret diliyle sohbet etti ve program için hazırlanan pastayı kesti.

 

 Programa, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve eşi Arzu Çetiner, işaret dili eğitmenleri, işitme engelli bireyler, öğrenciler ve aileler katıldı.

 

 

 


Bu haber 7983 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<