SİNOP'TA DESTEK İSTEDİLER!

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yılda vekaleten kurban bağışı almaya devam ediyor.

SİNOP'TA DESTEK İSTEDİLER!
08 Haziran 2024 - 15:45 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 17:32

Samsun Lösev İrtibat Ofisi, sosyal hizmetler yöneticisi Aslı Akyol Kara ve Sosyal Hizmet Uzmanı Demre Eliz Keçeci Sinop’a ziyaret gerçekleştirdi. Kent genelinde esnafları, vatandaşları ve kurumları gezerek gönüllülerin vekaleten kurban bağışlarını talep etti. Türkiye genelinde 85.000’i aşkın kanser hastası yetişkin ve çocuk vakfın hizmetlerinden faydalanıyor. Vakfın, ücretsiz tedavi hizmetleri, sağlık, eğitim bursları, giysi gıda yardımları, ilaç kömür ve yol parası destekleri gönüllülerin bağışlarıyla aralıksız devam ediyor. Sinop’ta vatandaşlarla temas eden LÖSEV temsilcileri, bu yardımların tüm hızıyla devam etmesi için daha çok bağışçıya ihtiyaç duyduklarını belirterek, destek istedi. Vekaleten kurban bağışı için kentin muhtelif noktalarına afişlerini yapıştıran gönüllüler, daha çok kitleye ulaşmak istediklerini ifade etti.

Samsun Lösev İrtibat Ofisi olarak, sosyal hizmetler yöneticisi Aslı Akyol Kara ve sosyal hizmet uzmanı Demre Eliz Keçeci Sinop’a ziyaretlerinde; Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Sinop Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Erdem Keskin, Sinop Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü, Sinop Baro Başkanı Funda Öztürk Altuntaş ve Sinop Baro Başkan yardımcısı Gamze Korkmaz, Sosyal Hizmet Merkezi Kuruluş Müdürü Ercan Okur, Gerze Belediyesi Halka İlişkiler ve İletişim Birimi ve Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Birimi, Gerze Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fevzi Korkmaz, Sinop İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nurdan Taşkın, ile görüşerek LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Bu haber 9378 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<