SİNOP'TA GAZETECİLER SEMİNERE KATILDI

Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti iş birliği ile Sinop’ta ‘Gazetecilik, Yeni Medya ve Haklarımız’ konulu seminer gerçekleştirdi.

SİNOP'TA GAZETECİLER SEMİNERE KATILDI
12 Ağustos 2023 - 22:17 - Güncelleme: 14 Ağustos 2023 - 11:50

Sebahattin Ali Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde, Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Gökhan Durmuş, TGS Akademi Direktörü Orhan Şener, TGS Hukuk Danışmanı Av.  Meliha Selvi, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet üyeleri katıldı.

Programda, Akademi Direktörü Orhan Şener, yeni medya, yapay zekâ ve gazetecilik konularında bilgiler verirken, Sendika Hukuk Danışmanı Av. Meliha Selvi gazetecilik ve hukuku anlattı. Ardından TGS Başkanı Gökhan Durmuş, gazetecilerin sendika hakları ile ilgili konular aktardı. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise seminere katılan tüm basın mensuplarına teşekkürlerini iletti. Ayrıca seminer için Sinop’a gelen konuklarını da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Demirel, bu gibi faaliyetlerin devam edeceğini işaret etti. Program sonunda seminere katılan gazetecilere sertifika verilirken, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti adına İşitme engelli Gül Ustabaş Genç tarafından, TGS Başkanı Durmuş’a Sinop’a özgü gemi maketi hediye edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


 
Bu haber 4547 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<