SİNOP'TA MÜBADİL TURİZMİ!

Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği, Mübadil Turizmi kapsamında Sinop’ta Havza Balkan Türkleri Derneği üyelerini ağırladı.

SİNOP'TA MÜBADİL TURİZMİ!
10 Haziran 2024 - 14:49 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 17:32



Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği'nin davetiyle Havza Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hasan Gümüş ve beraberinde yaklaşık 55 kişi, bu hafta Sinop’u ziyaret etti. Heyet, Sinop Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ziyaret kapsamında heyet, öncelikle Sinop Mübadele ve Kültür Evi'ni ziyaret etti. Ardından, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Konuklar, Sinop'u çok beğendiklerini ve yakınlarına tavsiye edeceklerini belirterek tekrar geleceklerini ifade ettiler.

Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, heyeti Sinop Kadın Kooperatifi'nde ağırlayarak hoş geldiniz dedi ve konuklarla bir süre sohbet etti. Havza Dernek Başkanı Hasan Gümüş, Başkan Gürbüz'e günün anısına hediye takdim etti.

Dernek Başkanı Kenan Aral, bu tür ziyaretlerin Sinop'un turizmi ve ekonomisine katkı sağladığını vurgulayarak, benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.


Bu haber 12451 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<