ÜNLÜ HEKİM MARANKİ'DEN, KALYONCU'YA DESTEK!

Milliyetçi Hareket Partisi Erfelek Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalyoncu, yoğun geçen seçim temposunda rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırıldı.

ÜNLÜ HEKİM MARANKİ'DEN, KALYONCU'YA DESTEK!
19 Mart 2024 - 14:15 - Güncelleme: 20 Mart 2024 - 14:53

İki aydır yoğun tempoda seçim çalışmalarını sürdüren Kalyoncu, geçtiğimiz günlerde tedbir amaçlı Erfelek Devlet Hastanesi’ne getirildi. Kalyoncu’ya burada serum takıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, Kalyoncu’nun rahatsızlandığını öğrenen ünlü Lokman Hekim Prof. Dr. Ahmet Maranki, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten bir video yayımladı. Kalyoncu’nun maddi manevi yanında olduklarını dile getiren Maranki, Erfelek’in Kalyoncu gibi vatan evlatlarına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Erfelek’in makus kaderini, Kalyoncu gibi vatan evlatlarının değiştireceğine inandığını kaydeden Maranki videosunda; “Değerli Mustafa Kalyoncu kardeşim, Erfelek’in yiğit insanı geçmiş olsun diyorum. Batı Karadeniz Bölgesi maalesef Türkiye’nin en geri kalmış bölgesi. Erfelek’te istiklal madalyalı ilçemde bunlardan birisi. Buraların makus talihini senin gibi vatan evlatları değiştirecektir diye düşünüyorum. İnşallah Rabbim bir an önce şifa versin. Durmak yok yola devam. Kızıl elma hedefimize bu ülkeyi Türk İslam yurdu yapmaya hep beraber devam edeceğiz inşallah. Geçmiş olsun diyorum. Dualarımız ve maddi manevi desteğimiz seninle.” Dedi.


Bu haber 11856 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<