ÜNLÜTÜRK; "İNANCIMIZ TAM"

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk, Sinop Organize Sanayi Bölgesi ziyaretinde; “Desteklerinizle başaracağımıza inancımız tam.” Dedi.

ÜNLÜTÜRK; "İNANCIMIZ TAM"
25 Mart 2024 - 15:14 - Güncelleme: 26 Mart 2024 - 12:45

Başkan Adayı Ünlütürk, 31 Mart yerel seçimleri için saha çalışmalarını sürdürüyor. Kentin hemen hemen her noktasında vatandaşlarla temas ediyor. Ayrıca, stk, oda ve kooperatiflerle bir araya gelerek, projelerini anlatıp, talep ve sorunlarını dinliyor. Ünlütürk’ün bu seferki durağı ise Sinop Organize Sanayi Bölgesi oldu. Burada firmaları ziyaret ederek, çalışan personellerle bir araya geldi. Projelerini ve çözüm önerilerini anlatan Ünlütürk, yerel seçimlerde desteklerini istedi. Memleket için değer üreten işletme sahipleri ve çalışanlara misafirperverlikleri için çok teşekkür eden Ünlütürk; “Desteklerinizle başaracağımıza inancımız tam.” dedi.

Öte yandan Ünlütürk’ün ziyaretlerine, İl Genel Meclisi Adayı Yılmaz Şanlan, İl Başkanı Av. Oğulcan Serthan Ünal, İl Genel Meclisi Üye Adayları, Belediye Meclisi Üye Adayları ve parti mensupları katıldı.


Bu haber 12637 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<