ÜNLÜTÜRK; "SİNOP'UN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

İYİ Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Serpil Ünlütürk; “Vatandaşlar anlattı, biz dinledik.” Dedi.

ÜNLÜTÜRK; "SİNOP'UN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"
20 Şubat 2024 - 19:01 - Güncelleme: 21 Şubat 2024 - 12:42

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ünlütürk, seçim çalışmaları kapsamında, Sakarya Caddesi ve Batur Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek, talep ve isteklerini dinledi. Ünlütürk, esnaf ziyaretlerinde, Sinop’un ekonomik ve sosyal dokusunu güçlendirmek adına esnaflara destek olmak ve onların yanında olmanın en önemli görevlerinden biri olduğunu işaret etti.

Vatandaşlar, Belediye Başkan Adayı Ünlütürk’e, yöneten, emir veren, kenti ileriye taşıyacak bir başkan istediklerini dile getirdi.

Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dilemeyi tercih ettiklerini ifade eden Ünlütürk; “Hemşehrilerimizin sorunları birikmiş. Anlattıklarına karşılık çözüm önerilerimizin olduğunu anlattık. Bugüne kadar bu projelerin düşünülmediğini söylediler. Biz kendimize ve ekiplerimize inandık. Katılımcı yönetim anlayışıyla el ele, gönül gönüle siyasi görüş ayırt etmeden, Sinop’a birlikte hizmet ederiz dedik. Sinop'un ekonomik ve sosyal dokusunu güçlendirmek adına esnaflarımıza destek olmak, onların yanında olmak en öncelikli görevlerimizden biri. Bu kutsal göreve talip olduğumuzdan beri, Sinop'un her köşesinde vatandaşlarımızla buluşuyor, dertlerini dinliyor ve çözüm yolları arıyoruz. Sizlerle bir araya gelmek, samimi sohbetlerinizle güçlenmek bizim için bir ayrıcalık. Bu vesileyle, Sakarya ve Batur Caddesi esnafımıza ve mahalle sakinlerimize içten teşekkürlerimi sunuyorum Kararı Sinoplular verecek. Ben inanıyorum ki Sinoplular bu seçimde Sinop için karar verecek. Sinop’un sorunlarını birlikte çözeceğiz.” Dedi.

Bu haber 15359 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<