YALÇINKAYA; "AKSİYON ALACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTİYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya; “Seçime sayılı gün kala çarpıtma haber yapan, ve ısrarla muhatabı ile görüşmeden doğrusunu öğrenme imkanı varken bu şekilde davrananlar ile ilgili bizler de benzer şekilde aksiyon alacağımızı belirtmek istiyorum.” dedi.

YALÇINKAYA; "AKSİYON ALACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTİYORUM"
07 Mart 2024 - 14:13 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, parti üyeleri ile birlikte dün Gerze Belediye Başkan Adayları Osman Belovacıklı’nın seçim çalışmalarına katılmak ve seçim ofisi açılışı yapmak üzere Gerze’ye gitti. Milletvekili Karadeniz, seçim ofisi açılısında bir konuşma gerçekleştirdi. Karadeniz’in konuşması basına da yansıdı. Yalçınkaya, Seçime sayılı günler kala çarpıtma haberler yapan ve ısrarla muhatabı ile görüşmeden, doğrusunu öğrenme imkânı varken bu şekilde davrananlara, benzer şekilde davranacaklarını işaret ederek, aksiyon alacaklarının altını çizdi.

İl Başkanı Yalçınkaya, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in Gerze seçim ofisi açılışında yaptığı konuşmanın çarpıtıldığını, konuşma ile alakası olmayan bir başlık atıldığını ileri sürdü. 4 dakikalık bir konuşmanın 2 dakikasının verildiğini belirten İl Başkanı Yalçınkaya; “Bugün bir takım medya kuruluşlarında 4 dakikalık konuşmanın 2 dakikası kullanılmış ve konuşma ile alakası olmayan başlıklar haber yapılmıştır. Seçime sayılı gün kala çarpıtma haber yapan, ve ısrarla muhatabı ile görüşmeden doğrusunu öğrenme imkanı varken bu şekilde davrananlar ile ilgili bizler de benzer şekilde aksiyon alacağımızı belirtmek istiyorum. Barış Karadeniz’in tam konuşması içerisinde Cevat Hoca’ya teşekkürü dahi var.” dedi.

Bu haber 12679 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<