YÜKSEK; "ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM"

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte; “Sizlerin takdiri ve teveccühüyle göreve gelmemiz durumunda, eğer sizin yüreğinize bir gün hüzün düşerse, sizin gözünüzden bu memlekete dair, eşinizin işsizliği, çocuğunuzun sıkıntısıyla ilgili gözünüze bir damla yaş düşerse sorumlusu benim. Yaşadığım müddetçe hiçbir annenin gözünden tek bir damla yaş düşmeyecek. Bu da size şeref sözümdür.” dedi.

YÜKSEK; "ŞEREF SÖZÜ VERİYORUM"
09 Mart 2024 - 14:09 - Güncelleme: 11 Mart 2024 - 12:03

Tüm kadınların davet edildiği etkinlik, adeta miting havasında geçti. Kadınların yoğun bir şekilde katılım gösterdiği programda salon doldu taştı. Başkan Adayı Yüksek, herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, kadınlar günlerini kutladı. Yüksek burada yaptığı konuşmada, salona girdiğinde ve kendisine sahip çıkıldığını adım attığı anda hissettiğini söyledi. Kendisini hiçbir zaman yalnız bırakılmadığını kaydeden Yüksek; “Allah sizleri yalnız bırakmasın. Bu süreci birlikte yaşadık. Birlikte gördük. Ablalarımın, annelerimin, değerli bayan kardeşlerimizin hep dualarında oldum. Memleketimin insanını her daim kendi canımdan aziz bildim. Sizlerin takdiri ve teveccühüyle göreve gelmemiz durumunda, eğer sizin yüreğinize bir gün hüzün düşerse, sizin gözünüzden bu memlekete dair, eşinizin işsizliği, çocuğunuzun sıkıntısıyla ilgili gözünüze bir damla yaş düşerse sorumlusu benim. Yaşadığım müddetçe hiçbir annenin gözünden tek bir damla yaş düşmeyecek. Bu da size şeref sözümdür.” dedi.

Yüksek daha sonra kadınların gününü bir kez daha kutlayarak, sahneyi müzik grubuna bıraktı. Kadınlar bu özel günde doyasıya eğlencenin tadını çıkarttı.

Bu haber 17579 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<