GÜRBÜZ; "BÖLGEDEKİ OTOPARK SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz; “Sinop kapalı Pazar yerini modern bir hale getirip, altına otopark yapacağız. Bölgedeki otopark sorununu da ortadan kaldıracağız.” dedi

GÜRBÜZ; "BÖLGEDEKİ OTOPARK SORUNUNU ORTADAN KALDIRACAĞIZ"
14 Şubat 2024 - 17:24 - Güncelleme: 15 Şubat 2024 - 14:02

CHP Belediye Başkan Adayı Gürbüz, kentte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürbüz, tüm söylenenleri ise tek tek not ediyor. Genç ve dinamik meclis üyesi kadrosuyla Sinop Pazaryerinde incelemelerde bulunan Başkan Adayı Gürbüz, söz konusu bölgede yaşanan sorunları bildiğini, ayakları yere basan ihtiyaca yönelik projeler ürettiklerini işaret ederek, liyakatli kadrolarla hem vatandaşa hem de şehre yakışan bir pazaryeri yapacaklarını vurguladı.

“ESNAF VE VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK”

Gürbüz gerçekleştirdiği incelemelerde; “Bu alan aynı zamanda iki ihtiyacı karşılayacak. Bölgenin otopark sorununu çözecek. Hükümet meydanı ve resmi daireler buraya çok yakın. Hem de belediyeye bir gelir kaynağı olmuş olacak. Manavların ve konfeksiyoncuların olduğu pazaryeri şehrin ihtiyaçlarını karşılamıyor. Modern görüntüden uzak. Bizim bu bölgede bir otopark sorunumuz var. Herhangi bir sorunla karşılaşmazsak, kot farkı çok müsait burası için. Zemine iki katlı yer altı otoparkı yapacağız. Onun üzerine de modern bir pazaryeri. Hem konfeksiyoncuların, diğer zahire ve şarküterilerin de bulunduğu. İki aşamalı yaptığımızda hem Pazar esnafımız hem de vatandaşımız mağdur olmayacaklar.” diye konuştu.

Bu haber 11687 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<