İSTİFASI MERAK UYANDIRDI!

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Serpil Ünlütürk görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İSTİFASI MERAK UYANDIRDI!
03 Ekim 2023 - 04:15 - Güncelleme: 05 Ekim 2023 - 17:03
Ünlütürk, yaklaşan Yerel Seçimler öncesi partisinin Genel Merkezi tarafından aday olacak il ve ilçe başkanlarına görevden ayrılmaları yönündeki kararına uyarak istifa ettiğini açıkladı.
Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Ünlütürk’ün Belediye Başkanlığı’na mı yoksa İl Genel Meclis Üyeliğine mi aday olacağı kamuoyunda şimdiden merak uyandırdı.

Ünlütürk yaptığı açıklamada; “Saygı değer Sinoplular Genel idare kurulumuzun ve il yönetimimizin ortak kararı ile mevcut İyi Parti Sinop İl Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere, partimizin kuruluşundan bugüne dek birlikte çalıştığım eski İl Başkanım Yılmaz Şanlan’a, çok kıymetli ilçe başkanlarıma, il ve ilçe yöneticilerime ve İYİ Partiye gönül vermiş herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Partinin ilimizde ve ilçelerimizde en başarılı sonuçları alacağına inancım tamdır.
Partimizde de bizden sonra görev alacak ve görevine devam eden tüm il ve ilçe başkanlarımın yanında olmaya devam edeceğim, hepsine başarılar diliyorum.” İfadelerinde bulundu.



Bu haber 7819 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları

<