MANTICI MELAHAT'A TEŞEKKÜR BELGESİ

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Etkinlikleri kapsamında Sinop’ta yemek sektöründe hizmet veren Mantıcı Melahat adlı işletmeye Teşekkür Belgesi verildi.

MANTICI MELAHAT'A TEŞEKKÜR BELGESİ
24 Mayıs 2024 - 12:23 - Güncelleme: 31 Mayıs 2024 - 16:19
Sinop’ta Türk Mutfağı Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerde devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından kentin lezzetlerini vatandaşlara sunan işletmeler ziyaret ediliyor. Sinop Mantısının dillere destan lezzetini müşterilerin en iyi şekilde sunan ve açıldığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren Mantıcı Melahat adlı işyerine Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan imzalı teşekkür belgesi, Kültür ve Turizm İl Müdür V. Şengül Kanal tarafından verildi. Söz konusu belgede, “21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası kapsamında gerçekleştirilen kutlama programlarına katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.” İfadelerine yer verildi.
Mantıcı Melahat İşletmecisi Serkan Pak, Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla işyerlerini ziyaret eden Kültür ve Turizm Müdür V. Kanal’a teşekkürlerini sunarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Pak ziyaret ardından yaptığı açıklamada; “Kentimizi Sinop Mantısı alanında temsil etmek, Sinop’a ziyarete gelen yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlamak ve buradan memnun olarak ayrılmalarını sağlamayı kendimize görev edindik. Bu anlamda işletmemize Teşekkür Belgesini layık gören Sinop Valisi Sayın Dr. Mustafa Özarslan başta olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Fatih Güzel’e şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.



Bu haber 12816 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<