O BOĞULMA VAKASIYLA İLGİLİ CANKURTARANLAR İFADE VERDİ!

Sinop'ta ölümle sonuçlanan boğulma vakası ile ilgili olarak, Sinop Belediyesi cankurtaranları savcılıkta ifade verdi.

O BOĞULMA VAKASIYLA İLGİLİ CANKURTARANLAR İFADE VERDİ!
01 Kasım 2023 - 18:36 - Güncelleme: 02 Kasım 2023 - 13:05

Geçtiğimiz aylarda Kastamonu’dan Sinop’a tatile gelen Mesut Yıldızoğlu (28) girdiği denizde boğularak yaşamını yitirmişti. Olayın üzerine Sinop Belediyesi Cankurtaran ekibi ifadeye çağırıldı.

Edinilen bilgiye göre bugün Sinop Adliyesinde ifadesi alınan Sinop Belediyesi Cankurtaran ekibi ifadelerinde; Akliman bölgesinde boğulma vakasına müdahale ettikleri sırada anonstan gelen başka bir vakaya müdahale etmek için olay yerine doğru gittiklerini, olay yerine geldiklerinde boğulan şahıs ile birlikte denizde 5 kişinin daha olduğunu belirterek cankurtaranlardan birinin boğulan şahsa müdahale etmek için, diğerlerinin de 4 şahsı denizden çıkarmak için denize girdiğini ifade etti.

Boğulan şahsı kurtarmak için denize giren cankurtaran dalgalar yüzüne şahsı göz takibinden kaybettiğini, 40 dakikaya kadar şahsı suyun dibinde aramak zorunda kaldığını belirtti. Ardından olay yerinde bulunan vatandaşların şahsın kıyıya vurduğunu gördüklerini belirtince cankurtaran şahsı alıp 112 ekiplerine teslim ettiğini ifade etti.

Bu haber 7506 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<