ŞANLAN, O KONUYU GÜNDEME TAŞIDI!

İYİ Parti Yerel Yönetimler Batı Karadeniz Bölge Başkanı Yılmaz Şanlan, uzun zamandır Sinop kamuoyunun gündeminde olan Gelincik İlköğretim okulu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

ŞANLAN, O KONUYU GÜNDEME TAŞIDI!
24 Ağustos 2023 - 16:50 - Güncelleme: 25 Ağustos 2023 - 15:26

Geçtiğimiz aylarda da sık sık konuyu gündeme getirerek gazetecilere açıklamalarda bulunan Şanlan, bu kez söz konusu alanda bir video çekti. Şanlan, şahsi sosyal medya hesabından yayımladığı videoda, konuyu Sinop kamuoyuna duyurmak istediğini ifade ederek; “Ortada ne inşaat var ne okul var, nede bir çalışma var.” Dedi.

“DEVLET BURADA ZARARA UĞRATILIYOR”

Sinop İl Milli Eğitim Müdürüne son bir kez daha seslenmek istediğini işaret eden Şanlan; “Buraya Gelincik Ortaokulu hayırlı olsun yazmışsınız ama pankartınız da yırtılmış parçalanmış. Hayırlı olsun dediğiniz okulun arazisine bakıyoruz. Şu an ortada ne inşaat var ne okul var ne de bir çalışma var. 2023-2024 eğitim öğretim yılında ne yazık ki Gelincik İlköğretim okulu yetişmeyecek. Yetişmesi de mümkün görünmüyor. Kaç yıldır ihmal edilen, bekletilen okul şu an en az beş katı maliyetle yapılacak. Devlet burada zarara uğratılıyor. Velilerimiz, öğrencilerimiz yıllardır mağdur. Çocuklarımız sabah 7’den akşam 7’ye kadar okullarda. Uyuması gereken saate okula gidiyor çocuklarımız. İnşallah söylediklerimiz duyulur. Duyulmasını temenni ediyoruz. Yazık Sinop’a ve Sinoplu’ya. Sinoplu’ya resmen zulüm ediliyor. Buradan Sinop kamuoyuna saygıyla duyuruyorum.” Diye konuştu.

“NE OLACAK BU OKUL, YAPILACAK MI?”

Öte yandan, konuşma yaptığı videonun yanı sıra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımına da bir yazı ekleyen Şanlan, “Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ercan Yıldız Bey biliyorum benim yazdıklarım, gündeme getirdiğim konular hoşunuza gitmiyor. Sizin de Sinop için Sinoplular için yaptıklarınız ve yapmadıklarınız da biz Sinopluların hoşuna gitmiyor. Detaylara daha önce defalarca girdim. Bu sefer detaya girmeden size tekrar sesleniyorum. Zamanında yıkıp yapmadığınız, devletin ekonomik olarak maliyet zararına uğradığı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın ve velilerimizin yıllardır mağdur olması konusunda ne düşünüyorsunuz. Ne olacak bu okul, yapılacak mı?” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 7369 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<