SPEED LİFE TEKSTİL FABRİKASI TÖRENLE AÇILDI!

Sinop’ta Organize Sanayi Bölgesi’nde Speed Life Tekstil Fabrikası, düzenlenen törenle açıldı.

SPEED LİFE TEKSTİL FABRİKASI TÖRENLE AÇILDI!
22 Temmuz 2023 - 16:36 - Güncelleme: 22 Temmuz 2023 - 22:35
Sinop’ta Organize Sanayi Bölgesi’nde Speed Life Tekstil Fabrikası, düzenlenen törenle açıldı.
İş İnsanı Mehmet Coşkun tarafından, Organize Sanayi Bölgesi’nde 5000 m2 üzerine kurulan, 200 kişiye iş imkanı sağlayan ve Türkiye’den 65 ülkeye ihracat sağlayan Speed Life, hizmete girdi. Kentin ekonomisine kazandırılan fabrika açılışına, Vali Vekili Abdullah Şahin, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Organize Sanayi Başkanı Kurtuluş Kaya, İl protokolü, ilçe Belediye Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, STK Temsilcileri, tekstil çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Program açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan tarafından okunan açılış duası sonrası protokol üyeleri açılış kurdelasını kesmesiyle devam etti. Ayrıca programda davetlilere çeşitli ikramlar sunuldu.
 Programda konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop’a yapılan bu yatırımı önemsediğini ifade ederek; “İş İnsanı Mehmet Coşkun kardeşime, onun değerli iş ortaklarına huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Burayı katılımlarıyla onurlandıran bütün hemşehrilerime ve tezgâhları başındaki bütün çalışan kardeşlerime selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

Türkiye'den yurtdışına 65 ülkeye ihracat yaptığını belirten Mehmet Coşkun ise şöyle konuştu: “Kıymetli misafirler 1993 yılında iki kişiyle çıktığım bu yolda, yurtiçi ve yurtdışı mağaza zincirlerimizle şu anki mevcut kişimiz 1000 kişiyi aşmıştır. Memleket sevdamızı sadece sözde bırakmayıp ilk adımımızı Sinop Organize Sanayi Bölgesi’nde atarak, yurtdışında 65 ülkeye ihracat yapmakta olduğumuz fabrikayı faaliyete geçirdik. Yapmış olduğumuz yatırımla sağladığımız bu istihdamın gururunu yaşamaktayız. “Koç asla durmaz” sloganı ile yolumuza devam edeceğiz inşallah. 30 yıldır Türkiye’nin ekonomisine özel sektör olarak katkıda bulunmak için canla başla mücadele etmeye devam ediyoruz. Kıymetli misafirler, bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize ve basının güzide mensuplarına, uzaktan yakından gelen kıymetli dostlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Buranın yapımında emeği geçen özellikle Kar Grup Fatih kardeşime teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.



Bu haber 58284 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<