KARADENİZ;''SAHİL ŞERİDİ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR''

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop'un sorunlarını dile getirmeyi sürdürüyor. Milletvekili Karadeniz, sahil yollarını gündeme taşıdığı açıklamasında; ''Verilen sözler çok çabuk unutuldu'' dedi.

KARADENİZ;''SAHİL ŞERİDİ ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR''
18 Ağustos 2023 - 21:10 - Güncelleme: 18 Ağustos 2023 - 23:34
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yaptığı yazılı açıklamada şu cümleleri kullandı;''Vatandaşlarımızın tatillerini geçirmek için memleketlerine geldikleri bir yaz ayında ne yazık ki yine aynı şeyleri konuşuyoruz. İnsanlar bu yollar yüzüne artık köylerine gitmek dahi istemiyor. Vatandaş büyükşehirden yüzlerce kilometreyi geliyor fakat bu Ayancık yolu, Çangal Yolu, Türkeli Çatalzeytin yolu vatandaşa çile çektiriyor. Yıllardır söz veriyorsunuz, seçim zamanları yapacağız diyorsunuz bu sözler çok çabuk unutuluyor. 2017'de Ayancık ve Türkeli ilçelerimizin Ankara ve İstanbul ile bağlantısını sağlayan Sakız Yolu için ihale sürecini gazetelere manşetler yaptırıyordunuz üzerinden 6 yıl geçti ne oldu? Bu yollar Akdeniz'deki gibi turizm destinasyonu yaratacak deniliyordu geride kalan altı yılda ne gibi gelişme kaydedildi? Sakız yolu 2018 yılında bitirilecek dendi, ihale edilip para geldiyse para nerede? Kim veya kimler sözünü tutmadı?
Kırsal kesimde yaşayan vatandaşlara asfalt olmayan grup yolumuz kalmayacak dediniz köy yollarımız darmadağın. Bazı köylerde mahalleler bile asfaltlanırken o mahalleye komşu köylerin yollarına dokunulmamış, çivi dahi çakılmamış. Köyler arasında bile haksızlık yapılıyor. Sadece seçim dönemlerinde oy istemeye gittiğiniz köylere vaadler vererek halkı kandırıyorsunuz, vatandaşın iyi niyetini suistimal ediyorsunuz. Sahil şeridi ne yazık ki iktidar temsilcilerince üvey evlat muamelesi görüyor. Yıllardır söylüyorum ve defaatle dile getiriyorum gelin bu sıkıntıyı birlikte çözelim. Siyaseti bir kenara bırakalım, vatandaşlarımız için elimden geleni yapmaya hazırım gerekirse sahada biz de çalışalım ama bu mağduriyeti vatandaşa yaşatmayın.''
Bu haber 2780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<