MHP'DEN SİNOP İÇİN İTTİFAK MESAJI!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Kongresinde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir; “Sinop’un da yeri büyüktür ve inşallah Cumhur İttifakı anlayışıyla Milliyetçi Hareket Sinop’ta da arzu ettiğimiz başarıya ulaşacak.” Dedi.

09 Ekim 2023 - 18:43 - Güncelleme: 10 Ekim 2023 - 19:38

Kemalettin Sami Paşa Spor salonunda düzenlenen kongrede, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sinop için önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir açıklamasında; “Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla 24 Temmuz tarihinde başlamış olduğumuz Yerel Seçim çalışmalarımızda Türkiye’yi umut dolu günlere ve yüksek kalitede ki hizmet anlayışına kavuşturmak üzere yolumuza devam ediyoruz. Cumhur İttifakının Türkiye için üstlenmiş olduğu büyük sorumluluğa aziz milletimizin gösterdiği teveccül neticesinde Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerde Türkiye’nin yolundan dönmeyeceği yine tescillenmiştir. Gerek Meclis aritmetiğinde gerekse yürütme sorumluluğunda Cumhur İttifakının elde ettiği kesin zafer Türk milletinin hem Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hem de Cumhur İttifakının hizmet anlayışının devamlılığını arzuladığını kesin bir şekilde göstermiştir. Dolayısıyla ülkemizde bu zamana kadar süre gelen sistem tartışmaları kesin olarak sonlanmış ve Türkiye 21. Yüzyıldaki hedeflerine odaklanmıştır. Aynı anlayışın önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan Mali İdareler seçimde de kendisini göstermesi büyük öneme sahiptir. Bizler bu seçimlere  üç temel esas ile hazırlanıyoruz. Bunlardan ilki merkezi yönetimle yerel yönetimler arasındaki uyumu tesis edilmesi ve Cumhur İttifakının başarısını sürdürmesidir. Böylelikle hizmette herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacak yerel düzeydeki çalışmalar merkezi yönetimle eşgüdüm halinde daha sağlıklı bir şekilde vatandaşımıza ulaştırılabilecektir. İkincisi halihazırda CHP tarafından yönetilen 11 büyük şehrin artık Cumhur İttifakı tarafından temsil edilmesidir. Mesela bugün CHP ile idare edilen büyük şehirlerin ve illerin tamamında çok ciddi sorunlar vardır. Vatandaşımıza hizmet yerine eziyet reva görülmekte sorunlar giderek büyümektedir.” Dedi.

 

“CHP ANLAYIŞI YERİNE CUMHUR İTTİFAKININ HİZMET AŞKINI ELBETTE Kİ GALİP GETİRECEĞİZ” 

 “Asla şüphemiz yoktur ki CHP zihniyetinin hakim olduğu bu malum illerimizde yaşayanlar bir an evvel yaşadıkları zilletin son bulmasını dört gözle beklemektedirler. İnşallah buna da hep birlikte son verecek ve vizyonsuzluğun, kalitesizliğin, geri kalmışlığın karşılığı olan CHP anlayışı yerine Cumhurun iradesiyle, Cumhur İttifakının çalışkanlığı, sağduyusu, gayreti, her bir vatandaşımızı kucaklaması ve hizmet aşkını elbette ki galip getireceğiz.  Yerel Seçimlere hazırlandığımız üçüncü temel esas ise 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Merkezinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin yaşandığı illerin tamamında da Cumhur İttifakını zafere ulaştırmaktır. Hizmet bekleyen vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını giderecek ve depremden etkilenen bu illerimizi eskisinden daha güçlü şekilde ayağa kaldıracak bir anlayışı hakim kılmayı murad ediyoruz. Böylelikle yeni yüzyılda, yeni hayatımızla, yeni Türkiye idealimize hep birlikte erişelim daha da büyüyelim ve kalkınalım istiyoruz. Elbette bu hedeflere erişirken belediye sayımızı arttırmak ve yerel yönetimlerdeki başarımızı daha ileri bir noktaya taşımakta temel esaslarımızdandır. Bunda Sinop’un da yeri büyüktür ve inşallah Cumhur İttifakı anlayışıyla Milliyetçi Hareket Sinop’ta da arzu ettiğimiz başarıya ulaşacak. İl Merkezimizle beraber İlçelerimizde de zaferi elde edecektir. İnanıyoruz ki bu hedefimizi başaracağız. İnanıyoruz ki hep birlikte zafere ulaşacağız. El ele omuz omuza gönül gönüle verecek ve Sinop ile beraber Türkiye’yi hak edecek konuma ulaştıracağız. Üretken Belediyecilik anlayışımızla hizmetlerimizi çağın şartlarına uygun olarak milletimizle buluşturacağız. Bu kutlu seferberlikte Milliyetçi Hareketin üstlendiği tarihi sorumluluğu inşallah 31 Mart 2024 akşamı herkes açıkça görecektir.” İfadelerinde bulundu.

Bu haber 10677 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<