SİNOP ÖZCANLAR MAĞAZASI AÇILDI

Sinop’ta Özcanlar Beko Mağazası düzenlenen tören ile açıldı.

10 Ekim 2023 - 17:26 - Güncelleme: 10 Ekim 2023 - 19:38

Açılışa; Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, AK Parti Sinop İl Başkan Yardımcısı Ersin Yaman, MHP Sinop İl Başkanı Hikmet Çınar, CHP Sinop İl Başkanı Adayı Av. Aykut Cem Yalçınkaya Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesimi öncesi açılış duası yapıldı. İşletme sahibi Cafer Özcan tarafından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Programda açılış konuşmasını yapan Özcanlar Mağazası İşletmecisi Özcan, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, mağazanın Sinop’a ve Sinoplu’ya hayırlı olmasını diledi.

“SİNOP EKONOMİSİNE KATKI”

Ardından Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş burada yaptığı konuşmada, her açılan yeni müessesenin geleceğe yatırım olduğunu işaret etti. Böyle girişimleri sadece birkaç kişiye ekmek vermesinin yanı sıra kentin ekonomisine de katkıda bulunduğuna değindi. Akbaş, İşletmeci Özcan’ı Sinop’a kazandırdığı işyeri için tebrik etti.

“KARADENİZE YAYILACAKLAR”

Özcanlar Mağazasının Türkeli’deki şubesinden sonra Sinop’a da değer katacağının ifade eden Türkeli Belediye Başkanı Veysel Şahin yaptığı konuşmada, Türkelili olarak mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Sadece burası ile sınırlı kalmayacaklarına inandığını aktaran Şahin; “Bu daha başlangıç. Sinop’a değer katacaklar ondan sonra Karadeniz’e yayılmalarını temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” İfadesinde bulundu.

“TÜRKELİ’NİN KABUĞUNA SIĞMADI”

Daha sonra söz alan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, “Türkeli’nin kabuğuna sığmayan iş adamı sevgili abim yatırımlarına devam ediyor. Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum. Ama burada unuttuğumuz atladığımız bir isim var. Her başarılı erkeğin arkasında başarılı bir kadın var. Burada Cafer abimin yanında da başarılı bir kızı var. Asıl işin mutfağında Birsen var. Bu mağazada Birsen’e emanet, bu genç girişimci kardeşimize çıktığı yolda başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.






Bu haber 6553 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<